Demi Lovato:

- Fikk tre slag og et hjerteinfarkt

Demi Lovato åpner opp som aldri før etter overdosen som nesten kostet henne livet.

BRUTALT ÆRLIG: Demi Lovato ble hastet til sykehus i 2018. Nå forteller hun mer detaljert om hendelsen. Foto: Broadimage/REX/NTB
BRUTALT ÆRLIG: Demi Lovato ble hastet til sykehus i 2018. Nå forteller hun mer detaljert om hendelsen. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 våknet fansen til en skrekknyhet om Disney-stjerne og artist Demi Lovato (28).

Sommeren for snart tre år siden ble hun hastet til sykehus etter det som ble omtalt som en alvorlig heroinoverdose.

Etter det har hun holdt seg i bakgrunnen, med fokus på å bli frisk igjen. I januar i fjor gjorde hun imidlertid comeback i forbindelse med Grammy-utdelingen.

- Ni liv

Lovato har tidligere uttalt at hun er glad for å være i livet etter overdosen, og i en ny dokumentar «Dancing With the Devil», som hadde premiere på YouTube onsdag denne uka, forteller 28-åringen at hun nesten mistet livet i 2018.

- Jeg fikk tre slag. Jeg fikk hjerteinfarkt, sier hun ifølge US Magazine.

Videre forteller stjernen at legene ga henne fem til ti minutter igjen å leve.

Samtidig som hun ser tilbake på hendelsen og utfordringene hun har gått gjennom så langt, er superstjerna skråsikker på at hun har flere liv.

- Jeg har mange liv, som katten min. Du vet, jeg er på mitt niende liv. Jeg er klar for å gjøre det jeg elsker, som er å lage musikk, sier hun.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Åpen om problemene

Lovato har lenge vært åpen om problemene med depresjoner, rusavhengighet og spiseforstyrrelser. Det har ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at Lovato ble sendt til sykehus.

Flere medier, deriblant Rolling Stone, skrev imidlertid at Lovato ble behandlet med nalokson, en medisin som brukes som motgift mot opioider som heroin.

Allerede to uker etter innleggelsen skrev hun følgende på sin Instagram-profil:

«Jeg har alltid vært åpen om avhengigheten. Det har jeg lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort».

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kort tid etter sykehusoppholdet la hun seg inn til rusbehandling, ifølge Vulture.

Før tilbakefallet i 2018 hadde Lovato vært rusfri i seks år. Hun synger om tilbakefallet i låten «Sober», som utkom i 2018.

Hun har også adressert rusproblemene sine i sosiale medier gjentatte ganger, blant annet i fjor, ifølge People.

LES OGSÅ: Nytt brudd for influenseren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer