Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas:

Fikk tre millioner over takst

Ekteparet kan le hele veien til banken etter boligsalget.

SOLGTE LEILIGHETEN: Sanger Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas har tjent godt på boligsalget. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SOLGTE LEILIGHETEN: Sanger Sissel Kyrkjebø og ektemannen Ernst Ravnaas har tjent godt på boligsalget. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai ble det kjent at artist Sissel Kyrkjebø (51) og advokatektemannen Ernst Ravnaas (66) hadde lagt ut sin fasjonable leilighet på Frogner i Oslo for salg.

De har bodd i den 192 kvadratmeter store leiligheten siden 2010, tre år før de giftet seg. Den gang punget de ut 8 750 000 kroner for boligen, som i ettertid har gått gjennom en rekke oppgraderinger.

Ekteparet ba om 29,5 millioner kroner for boligen.

Nå melder Finansavisen at boligen har blitt solgt - godt over prisantydning. Summen endte til slutt på 32,5 millioner, tre millioner over takst. Det er nesten det firedobbelte av hva ekteparet ga for boligen for elleve år siden.

Det er den tidligere malermesteren Martin Thorendahl som har kjøpt leiligheten, skriver avisa.

ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas har solgt leiligheten sin på Gimle i Oslo. Foto: Studio Oslo
ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas har solgt leiligheten sin på Gimle i Oslo. Foto: Studio Oslo Vis mer

- Jeg har kjøpt den fordi jeg har flyttet fra Sandefjord til Oslo, og da kjøpte jeg den både på størrelse og beliggenhet, sier han til Finansavisen.

Leiligheten har blant annet to soverom, flere stuer, samt to balkonger.

- Dette er en utrolig flott og velkomponert leilighet, med store rause rom og veldig god standard. Den er på mange måter blitt totaloppusset, sa Fredrik Dyve i Privatmegleren til Se og Hør i mai.

Ekteparet selger også en leilighet i Kristiansand som de har eid siden 2018, ifølge TV 2. Boligen har en prisantydning på 5,8 millioner.

LUKSUS: Villaen som er bebodd av karakteren William i NRK-serien «Exit» kan bli din. Foto: Arne Schram/Inviso Vis mer

Eier en gård

Kyrkjebø og Ravnaas eier fra før også en gård på Hov i Søndre Land kommune - en eiendom de kjøpte i 2011. Nylig gikk paret for øvrig til innkjøp av et 90 år gammelt stabbur, som skulle flyttes til gården like nord for Hov sentrum.

- Da kommunen besluttet å selge stabburet i stedet for å plassere det i Kråkvika, ble vi interessert. Vi synes det er veldig hyggelig at det kan forbli i kommunen, uttalte Kyrkjebø og Ravnaas i en kommentar til Oppland Arbeiderblad (OA) i mars.

- Det har ikke vært så mye tid til å tenke på hva vi skal bruke stabburet til, utover at vi ønsker å plassere det på et hyggelig sted inne på gården, fortsatte paret.

I 2019 la Ravnaas også ut villaen sin på Nesbru i Asker for salg. Ifølge Nettavisen kjøpte han eiendommen i 1998 for 7,5 millioner kroner. Prisantydningen for to år siden ble satt til 18,5 millioner kroner, og skal ha blitt solgt i fjor.

LES OGSÅ: - Kjærlighet kommer i mange former

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer