GRÅT AV JAN FREDRIK-SPØK: - Tone begynte å gråte med en gang, og da tenkte jeg bare "Hva i alle dager gjør vi nå". Men vi klarte å jobbe oss gjennom det også, forteller Jan Fredrik Karlsen til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
GRÅT AV JAN FREDRIK-SPØK: - Tone begynte å gråte med en gang, og da tenkte jeg bare "Hva i alle dager gjør vi nå". Men vi klarte å jobbe oss gjennom det også, forteller Jan Fredrik Karlsen til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

Fikk Tone til å ta til tårene

- Da tenkte jeg bare "Hva i alle dager gjør vi nå", sier Jan Fredrik Karlsen. Se video.

Se videointervjuet med Jan Fredrik Karlsen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag inviterte TV 2 til lansering av vårens programmer i Marmorhallen i Oslo. Der ble det blant annet bekreftet at Jan Fredrik Karlsen, kjent fra både "Idol", "Norske Talenter" og "X Factor" nå får sitt eget program på TV. Nå skal nemlig det fargerike talentdommeren lure kjendiser trill rundt.

I "Lurt av Karlsen" er det nemlig Jan Fredrik selv som er iscenesetter og som har regien i komplottene mot 26 forskjellige norske kjendiser.

- Det er ikke et ondsinnet program, det er heller gøyalt og vennlig. Men jeg kjente tidligere i dag, når jeg skulle ned hit, at jeg plutselig ble jævlig nervøs. Jeg skulle tross alt presentere mitt eget program! Det er jo en ny opplevelse, derfor måtte jeg også rett og slett bare gå ut, gå to ganger rundt bygget her - og ta meg to sigaretter, forteller Jan Fredrik til Seher.no.

Av kjendisene som blir lurt i Karlsens program er blant andre Petter Solberg, Mina Hadijan, Tone Damli Aaberge, Chand Torsvik, Charter-Svein, Ylvis-gutta og Marte Stokstad. Og ifølge mannen som for tiden har ansvaret for dem over 25 i "X Factor", var det en utfordring å lure Tone Damli Aaberge.

- Det var ganske krevende. For hun er altså så skjønn, og har så mye følelser! Hun begynte å gråte med en gang, og da tenkte jeg bare "Hva i alle dager gjør vi nå". Men vi klarte å jobbe oss gjennom det også - på en god måte. Hun var veldig flink til å bli lurt, smiler Karlsen, som ikke vil avsløre hva spøken gikk ut på.

Men skal man tro det som kom fram på lerretet under torsdagens lansering, så det unektelig ut som at hun på et eller annet vis ble kastet ut fra sin egen leilighet...

I "X factor" har Jan Fredrik Karlsen ansvaret for blant annet Chand Torsvik. Og trønderrockeren slapp ikke unna mentorens humoristiske side.

- Chand ble rundlurt han. Det er klart, han ble litt stressetetterpå når vi skulle velge ut låter og sånn. Han trodde jeg køddahele tiden - uansett hvilken låt jeg foreslo, humrer Jan Fredrik Karlsen til Seher.no.

Til Seher.no bekrefter Tone Damli Aaberges manager David Eriksen at Sogndal-jenta felte noen tårer da hun ble utsatt for TV-spøken.

- Det var vel mer fortvilelsestårer. Hun er en sporty jente, sier Eriksen til Seher.no.

"Lurt av Karlsen" har premiere på TV 2 en eller annen gang etter nyttår.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen

Se videointervjuet med Jan Fredrik Karlsen her:

[obj:media:8211]