Fikk to dødsdommer på samme dag

«Skal vi danse»-dommer Christer Tornell fikk beskjed om at han kunne ha HIV og kreft.

DØMMER: Tornell (t.h.) gir hver lørdag denne høsten ris og ros til «Skal vi danse»-deltakerne sammen med meddommerene Trine, Tor og Karianne. Foto: Stella Pictures
DØMMER: Tornell (t.h.) gir hver lørdag denne høsten ris og ros til «Skal vi danse»-deltakerne sammen med meddommerene Trine, Tor og Karianne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den danseglade «Skal vi danse»-dommeren Christer Tornell (48) fikk for 12 år siden sjokkbeskjed fra legen om at han muligens hadde en type kreft som var forårsaket av HIV-viruset.

- Jeg fikk sjokk! Jeg hadde ikke bare én, men to potensielt dødelige sykdommer. Det var en forferdelig beskjed å få, sier han i et langt intervju med Se og Hør.

Det hele startet med alvorlige magesmerter som aldri gikk bort. I løpet av noen måneder hadde den blide svensken gått ned 12 kilo og visste ikke hva som feilet ham.

- Jeg ble sendt på røntgenundersøkelse, og fastlegen trodde jeg hadde tarmkreft. Jeg ble umiddelbart lagt inn på Lovisenberg sykehus. Der tok legene nye blodprøver, blant annet en HIV-test. Før resultatet var ferdig, informerte legene om at de trodde jeg hadde en type kreft som var forårsaket av HIV-viruset, forteller han til bladet.

Heldigvis for Tornell viste det seg at både kreftdiagnosen og HIV-testen var negativ, men at han derimot hadde fått påvist cøliaki - en allergisk reaksjon mot gluten, som finnes i kornprodukter.

- Jeg har knapt vært syk siden dette skjedde for 12 år siden. Fra å ha fått dødsdommen to ganger på fem minutter, fikk jeg livet i gave. Og er det én ting jeg elsker, så er det livet, sier han til Se og Hør.

Les resten av intervjuet i nyeste utgave av Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel i hemmelige TV 2-møter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer