Fikk tilsendt ekskrementer i posten

- Det er virkelig noen som ikke har tålt trynet mitt...

ET LIV I RAMPELYSET: Gennom 25 år på norske TV-skjermer har Hilde Hummelvoll opplevd mye glede - men også en del motgang Foto: SCANPIX
ET LIV I RAMPELYSET: Gennom 25 år på norske TV-skjermer har Hilde Hummelvoll opplevd mye glede - men også en del motgang Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Hilde Hummelvoll (49) er et kjent TV-fjes, og har lenge levd i rampelyset. Gjennom 25 år på norske TV-skjermer har Hummelvoll opplevd mye glede - men også en del motgang.

- Jeg har fått tilsendt ekskrementer i posten, så det er virkelig noen som ikke har tålt trynet mitt, men de aller fleste er snille med meg, sier Hummelvoll til VG.

For ti år siden skilte hun seg fra sin ektemann Jørgen, for senere å gå inn i et forhold med NRK-kollega og nåværende ektemann Petter Nome. Denne prosessen ble mer offentlig enn det 49-åringen satte pris på.

- Det var en tøff tid. En skilsmisse er privat og smertefull og det føltes helt surrealistisk at dette var noe deler av pressen mente jeg skulle dele med folk flest, sier hun.

Hilde - som fyller 50 år neste uke - er aktuell med programmet «Matlyst» på NRK1, som har premiere i morgen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Bytter ut ektemannen