REDD: Beyoncé Knowles frykter at hennes engelske «stalker» dukker opp når hun opptrer i London denne uken, og har leid inn ekstra sikkerhetsvakter.  Foto: Fame Flynet
REDD: Beyoncé Knowles frykter at hennes engelske «stalker» dukker opp når hun opptrer i London denne uken, og har leid inn ekstra sikkerhetsvakter. Foto: Fame FlynetVis mer

Fikk tilsendt bisarre brev før London-konsert

Beyoncé øker sikkerheten etter å ha mottatt brev fra gal beundrer.

SEOGHØR.NO: Tre dager etter konserten på Telenor Arena i Oslo står Beyoncé (31) på scenen under en veldedighetskonsert i London. Konserten arrangeres 1. juni på Twickenham Stadium, men den amerikanske stjernen skal være svært bekymret for sikkerheten på arenaen. 

Ettbarnsmoren skal nemlig ha fått truende og syke brev fra en sinnsforvirret beundrer. Ifølge den britiske avisen The Sun har den britiske mannen, Bassey Essien, sendt en rekke brev til popstjernen helt siden 2009, der han blant annet hevder hun er en bedrager som har drept den ekte Beyoncé. 

Jay-Zs vakre kone frykter nå at mannen kan troppe opp på konserten i London, og har derfor satt inn ekstra sikkerhetstiltak. 

- De ansatte på arenaen har blitt informert og bilder av mannen er delt ut. De har fått beskjed om å være ekstra oppmerksomme. Sikkerheten har vært større på Beyoncés siste konserter, sier en kilde til The Sun. 

I 2011 ble Essien i lagt besøksforbud og fikk streng beskjed om holde seg unna superstjernen. 

Jennifer Lopez, Florence and the Machine og Rita Ora opptrer også på konserten i London. 

28. juni starter Beyoncé sin turné i Nord-Amerika. 

LES OGSÅ: Avlyste konsert dagen etter gravid-rykter