BABYLYKKE: Artisten Pink og ektemannen Carey Hart kunne i romjulen juble av lykke. Paret fikk sin første sønn, og Willow fikk en lillebror. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Artisten Pink og ektemannen Carey Hart kunne i romjulen juble av lykke. Paret fikk sin første sønn, og Willow fikk en lillebror. Foto: NTB scanpix Vis mer

Pink:

Fikk tidenes julegave. Ble tobarnsmor

Superstjernen Pink jubler av glede. 

Publisert

SEOGHØR.NO: I 2016 har flere skuespillere, artister og verdensstjerner gått bort. Året blir av mange omtalt som et av de tristeste i nyere tid, nettopp på grunn av det.

Alt i verden er derimot ikke fælt. Det kan popstjernen Pink (37) skrive under på. Hun fikk nemlig tidenes gave i romjula - en sønn.

Det er E! Online som skriver om nyheten som stjernen nå kan juble over. På Instagram har artisten lagt ut et bilde av sin nyfødte baby, som hun har gitt navnet Jameson Moon Hart. Han ble født den 26. desember, og er artistens andre barn.

Oppkalt etter drink

Fra før av har hun den fem år gamle datteren Willow Sage Hart. Begge barna har hun med ektemannen Carey Hart.

Jameson Moon Hart 12.26.16

Et bilde publisert av P!NK (@pink)

Bildet artisten delte med sin nye sønn har fått rett i underkant av 300 000 likerklikk, og under renner det inn med gratulasjoner fra fansen.

«Jameson Moon Hart 12.26.16», har artisten skrevet tilhørende bildet.

Det var først i november at artisten kunngjorde at hun ventet barn. På tidspunktet hadde hun så lite som en måned igjen av svangerskapet. Nyheten ble avslørt på Instagram, der hun la ut et bilde av datteren som holdt rundt mamma Pinks store babymage.

Surprise!

Et bilde publisert av P!NK (@pink)

Selv om navnevalget er utradisjonelt, har artisten tidligere vært åpen om at hun gjerne ville bruke Jameson dersom hun fikk en sønn. Hun har nemlig latt seg inspirere av en av sine favorittdrikker - whiskey

- Pappas navn er James, og broren min heter Jason. Carey og jeg er begge irske, og mellomnavnet hans er Jason. Jameson... Vi ligger begge whiskey, sa hun i et intervju med Access Hollywood tilbake i 2010.

Vil ha fem barn

Pink kunne først juble av babyglede i juni 2011 da hun ble mamma for første gang.

Popstjernen annonserte selv den glade nyheten via sin Twitter-side.

- Vi er i ekstase over å ønske vår nye sunne og vakre datter Willow Sage Hart velkommen til verden. Hun er vakker, akkurat som faren, skrev Pink.

Pink og Carey Hart har ofte vist seg ute på tur med sitt lille sjarmtroll, og foreldrerollen har gav tydeligvis mersmak.

- Jeg vil ha fem barn og jeg vil adoptere. Vi har tatt til oss fire hjemløse hunder og vil gjerne hjelpe noen barn også.

FIN FAMILIE: Carey Hart, Pink og datteren Williow får ikke nok av hverandre. Nå har familien blitt hakket større, da paret fikk en sønn i romjulen. Foto: NTB scanpix
FIN FAMILIE: Carey Hart, Pink og datteren Williow får ikke nok av hverandre. Nå har familien blitt hakket større, da paret fikk en sønn i romjulen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I januar år feiret Pink (36) ti år som kona til den tidligere motocross-stjernen Carey Hart (40).

Paret giftet seg i Costa Rica i 2006, men tidligere i år avslørte sangfuglen at selv om hun er veldig glad i mannen sin, så krangler de mye og de må jobbe hardt for å klare å holde sammen som ektepar.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, har hun tidligere sagt til talkshow-verten Ellen DeGeneres, ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: Hollywood-mødrene elsker å kle ut barna sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer