Jeremy Clarkson:

Fikk testiklene knust i bisarr ku-ulykke

Programleder Jeremy Clarkson får gjennomgå i sitt nye yrke.

ULYKKESFUGL: Jeremy Clarkson har havnet i flere ulykker etter han ble bonde. Foto: Brian J Ritchie/Hotsauce/REX/Shutterstock
ULYKKESFUGL: Jeremy Clarkson har havnet i flere ulykker etter han ble bonde. Foto: Brian J Ritchie/Hotsauce/REX/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Jeremy Clarkson (61), kjent fra blant annet et av BBCs mest populære programmer «Top Gear», tok i 2018 endelig steget og kjøpte seg en gård.

Det første året hadde han en ansatt som tok seg av gårdsdriften, men siden da har han styrt showet selv. I TV-serien «Clarkson's Farm» kan man følge 61-åringen som prøver å drive gården ute på landsbygda - uten noe som helst erfaring.

Men gårdsdriften har på ingen måte gått smertefritt for den ferske bonden. I slutten av november skrev Se og Hør om en hendelse hvor Clarkson var svært nærme ved å miste hele benet etter en ulykke med en teleskoptruck.

Nå kan ulykkesfuglen igjen fortelle om en skremmende episode på gården. I The Sunday Times skriver han nemlig selv at det gikk hardt ut over testiklene hans i møte med en av kuene.

VENNER IGJEN: Piers Morgan og «Top Gear»-general Jeremy Clarkson har lenge vært bitre fiender. I kveldens «Alan Carr: The Chatty Man» forteller Morgan hvordan de begravde stridsøksa. Og han skværer opp med Carr selv, etter lang tids uvennskap. Vis mer

- Ville dreper meg

Clarkson skriver at han prøvde å få kuene inn fra beiteområdet ved å lokke dem med en pose full av ku-godteri. Dyrene hadde imidlertid ingen interesse av snacksen.

- En av dem var mer interessert i å drepe meg, forteller 61-åringen.

- Det sies at en ku ikke kan sparke bakover, men jeg kan vitne om at dette ikke er sant. En ku kan sparke i alle retninger. De er som Bruce Lee, bare mer dødelige.

Det som skjedde var at den ene kua ikke fikk sparket ordentlig, men heller fant en annen måte å angripe på. Den plasserte hodet sitt mellom bena på bonden, før han stanget opp - rett i programlederens edlere deler.

- Jeg tror dette er det mest nedverdigende punktet i løpet av min bondekarriere: å bli angrepet av en ku mens jeg satt på knærne i gjørme, i en storm, og med knuste testikler. Og alt for at jeg skulle lage biff til en restaurant som jeg sannsynligvis ikke får lov til å åpne.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

Elsker gården

I tillegg til dokumentarserien har Clarkson også skrevet en bok hvor han forteller om sin tid som bonde. Boken har fått navnet «Diddly Squat: A Year On The Farm».

Der skriver han blant annet om hvordan serien om gårdslivet ble til.

«Det var ikke planen. Jeg var kontraktsmessig forpliktet til å lage et program på egen hånd, så tenkte jeg bare 'jeg er litt lei av terminal fem (flyplassterminal journ.anm.) - jeg filmer hjemme på gården'».

«Jeg tenkte det ville bli et herlig program hvor jeg lærte meg å bli bonde. Jeg genuint elsker å være på gården».

LES OGSÅ: Brakk nakken: - Grått endeløse tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer