BRUD I SIKTE: Tennisstjernene Serena Williams og Caroline Wozniacki var kjapt ute av vannet da de fikk øye på brudeparet på stranden. Foto: Pichichi / Splash News/ All Over Press
BRUD I SIKTE: Tennisstjernene Serena Williams og Caroline Wozniacki var kjapt ute av vannet da de fikk øye på brudeparet på stranden. Foto: Pichichi / Splash News/ All Over PressVis mer

Fikk tennisstjernen i bryllupsgave

Den store dagen ble enda mer uforglemmelig for dette brudeparet da Serena Williams dukket opp i badedrakt på bryllupsbildene.

SEOGHØR.NO: Tennisstjernen Serena Williams (32) tok med seg Caroline Wozniacki på stranda i Miami i helgen, for å trøste seg etter et dårlig resultat i French Open på onsdag.

De to tennis-venninnene lekte seg i bølgene, og poserte villig for de mange fotografene som var tilstede, både hobbyfotografer og profesjonelle.

På stranda var det også et brudepar som tok bryllupsbildene sine. Serena sprang bort for å gratulere dem – og det var ikke nei i hennes munn da de spurte om verdens beste kvinnelige tennisspiller kunne være med på et bilde sammen med dem.

Serena sørget også for å få tatt et bilde med sin egen telefon – som hun la ut på instagram.

 

 

LES OGSÅ: Tennissøstrenes far (71) ble pappa igjen.