Fikk tatovering til 61-års dagen

Kirsti Alley fikk tatovering i gave av Ellen DeGeneres.

FIKK TATOVERING: Ellen DeGeneres ga skuespilleren Kirstie Alley en tatovering i gave til 61-årsdagen.  Foto: The Ellen DeGeneres Show/Warner Bros
FIKK TATOVERING: Ellen DeGeneres ga skuespilleren Kirstie Alley en tatovering i gave til 61-årsdagen. Foto: The Ellen DeGeneres Show/Warner Bros Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig gjestet filmstjernen Kirstie Alley (60) det populære talkshowet «The Ellen DeGeneres»-show. Alley snakket om singellivet og bursdagen 12. januar, og avslørte hva hun ønsket seg.

- Jeg ønsker meg en Aston Martin og en tatovering. Hvis en fyr kjøper en Aston Martin til meg, kan han godt være stygg eller en seriemorder, men hvis han kjøper bilen til meg vil jeg ha ham, sa hun til Ellen.

DeGeneres hadde ikke kjøpt noen bil, men overrasket Kirstie med å oppfylle et av de to ønskene. Programlederen hadde fått en tatovør fra LA Ink i studio, og Alley tatoverte inn en T og L, forbokstavene til barna hennes True og Lilly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå hetses hun for vekten igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer