NERVØS: Om bare noen timer skal Sichelle fremføre sin "Left Right" på scenen bak - iført en kjole hun har laget nesten helt selv. Den får ingen lov til å ta bilde av før hun har vært på scenen... Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
NERVØS: Om bare noen timer skal Sichelle fremføre sin "Left Right" på scenen bak - iført en kjole hun har laget nesten helt selv. Den får ingen lov til å ta bilde av før hun har vært på scenen... Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Fikk tatovering i julegave

MGP-klare Sichelle liker musikk såpass godt at hun har tatovert en G-nøkkel.

SKIEN (SEHER.NO:) - Den symboliserer min kjærlighet for musikk! Er den ikke utrolig kul...?

MGP-klare Sichelle (20) er sprekkeferdig av stolthet for den nye tatoveringen sin av en G-nøkkel.
- Jeg fikk den av broren min, og er kjempestolt av den. Er den ikke utrolig kul...? spør hun, og forteller at hun i lang tid hadde ønsket seg en slik.

Lørdag kveld står hun på scenen i Skien Fritidspark under den siste delfinalen i årets MGP-runde.

Det er 20-åringen som skal åpne selve showet med sin "Left Right".

- Jeg gleder meg veldig til å få dette overstått, ler en spent Sichelle overfor Seher.no like etter at generalprøven er over.

- Hælene er enorme
Til tross for at Sichelle har blitt scenevant etter suksessen med "Fuck Deg", legger hun ikke skjul på at hun er nervøs.

- Dagene har gått i ett, med intervjuer og presse og prøver og alt. Først i går kom skoene mine, rett fra London eller Paris, så om noen minutter skal jeg prøve dem for alle første gang. Hælene er enorme - akkurat slik det skal være i MGP.

- Du er ikke redd du ender opp som Tone Damli Aaberge forrige helg, og får krampe i leggene?

- Uff, nei, det håper jeg ikke. Vi får se etterpå, ler Sichelle.

Hun og Tone - som gikk videre til finalen sammen med Alexander Stenerud - er svært gode venner, og jobber begge sammen med produsent David Eriksen.

De har også begge brukt Mats Lie Skåre til å skrive MGP-sangene deres.

- Det hadde vært helt fantastisk hvis vi to kunne synge sammen i MGP-finalen. Ingenting hadde vært bedre, sier Sichelle.

Kort fremme og lang bak
Hun og designer Tina Steffenakk Hermansen har laget MGP-kjolen hennes sammen.

- Vi laget den akkurat slik jeg ville ha den - kort fremme og lang bak. Og knallrosa, da. Det er tross alt Melodi Grand Prix, ler Sichelle. 
 
Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil bo i stua til Bobbysocks