«Camp Kulinaris»:

Fikk syreskader - ut mot produksjonen

Amalie Snøløs (24) grep i hastverk feil flaske til vaskevannet. Det skulle koste henne dyrt.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PORTØR (SE OG HØR): Årets utgave av kjendiskokkeprogrammet «Camp Kulinaris», der et knippe kjentfolk skal drive en restaurant sammen, er godt i gang på tv.

Ved siden av å lage mat og manøvrere seg gjennom kjøkkenredskaper, er deltakerne pent nødt til å vaske ned restauranten før endt arbeidsdag. I programmet som vises på tv mandag kveld, går riktignok ikke denne prosessen helt etter planen.

Influenser Amalie Snøløs (24) klarer nemlig ved et uhell å forveksle såpe med maskinrens, når hun skal vaske gulvet.

- Huden ble gelé

- Jeg tok maskinrens oppi en bøtte, og så sto jeg i en halvtime og jobbet med. Det begynte å svi og huden ble som gelé - som sklir av hendene. Jeg viste det til kamerafolket, og sa: «Se så rart, det er et gelélag som ramler av hendene», fortalte Snøløs til Se og Hør, under innspillingen i Portør i fjor sommer.

Utover kvelden begynte Snøløs å kjenne på store smerter.

- Det svei altså så mye. Jeg tenkte at de andre ville syntes at jeg var en pingle, men jeg sa til Leif (Einar «Lothepus» Lothe journ.anm.) at det gjorde vondt i hendene. Han sykla deretter til restauranten og henta melk, og det hjalp veldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer