«Camp Kulinaris»:

Fikk syreskader - ut mot produksjonen

Amalie Snøløs (24) grep i hastverk feil flaske til vaskevannet. Det skulle koste henne dyrt.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PORTØR (SE OG HØR): Årets utgave av kjendiskokkeprogrammet «Camp Kulinaris», der et knippe kjentfolk skal drive en restaurant sammen, er godt i gang på tv.

Ved siden av å lage mat og manøvrere seg gjennom kjøkkenredskaper, er deltakerne pent nødt til å vaske ned restauranten før endt arbeidsdag. I programmet som vises på tv mandag kveld, går riktignok ikke denne prosessen helt etter planen.

Influenser Amalie Snøløs (24) klarer nemlig ved et uhell å forveksle såpe med maskinrens, når hun skal vaske gulvet.

- Huden ble gelé

- Jeg tok maskinrens oppi en bøtte, og så sto jeg i en halvtime og jobbet med. Det begynte å svi og huden ble som gelé - som sklir av hendene. Jeg viste det til kamerafolket, og sa: «Se så rart, det er et gelélag som ramler av hendene», fortalte Snøløs til Se og Hør, under innspillingen i Portør i fjor sommer.

Utover kvelden begynte Snøløs å kjenne på store smerter.

SLÅR TILBAKE: Fetisha slår tilbake mot nettrollene etter å ha fått hat for å være lettkledd i «Camp Kulinaris» Vis mer

- Det svei altså så mye. Jeg tenkte at de andre ville syntes at jeg var en pingle, men jeg sa til Leif (Einar «Lothepus» Lothe journ.anm.) at det gjorde vondt i hendene. Han sykla deretter til restauranten og henta melk, og det hjalp veldig.

Likevel endte det med et legevaktbesøk for 24-åringen. Dette skal ha vært et initiativ fra nettopp «Lothepus».

- Forbanna

Selv stusser 51-åringen over at det var nettopp ham, og ikke produksjonen, som tok grep.

- Det var dumt gjort av crewet, med tanke på HMS. Det var ikke holdbart i det hele tatt at de to flaskene (såpe og maskinrens) sto ved siden av hverandre. Hun stresset for å finne såpa, også tok hun syre i stedet. Da burde de ha reagert raskere, og fått henne til doktoren med én gang, mener ham.

Lothe legger ikke skjul på at uhellet gjorde ham rasende.

LIV OG EGGERØRE: Camp Kulinaris-casten er sluppet, og det lukter allerede svidd. Video: Rød Løper/TV3 Vis mer

- Jeg var ras forbanna. Men de rydda det bort, og det var full rulle dagen etter med å ordne opp. Og det gikk jo bra til slutt.

Se og Hør har forelagt kritikken fra Lothe overfor programredaktør i Nent - kringkasteren som distribuerer «Camp Kulinaris» - Jonas Møller. Han mener det at ikke har vært noen svikt i HMS-rutinene.

- Vi mener at sikkerhet og HMS er godt ivaretatt på settet. Så hender det likevel at noen kan skade seg på et kjøkken. Vi er glade for at alt gikk bra med Amalie, sier Møller.

Sex-kaos

Allerede har røykvarslerne gått varmt på «Camp Kulinaris». Tidligere ble det kjent at to av deltakerne, Maria Moen (26) og Richard Liedholm (34) hadde latt seg inspirere av sine tidligere reality-opplevelser fra «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach» på tv-kjøkkenet.

HETT: To av årets «Camp Kulinaris»-deltakere finner tonen kjapt og havner i boblebadet. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch/ Celina Morken/Viaplay/Rød Løper Vis mer

De la nemlig ikke skjul på at de hadde hatt sex under innspillingen, til tross for at dette ikke kommer på skjermen.

Romansen var imidlertid kortvarig, da det brøt ut konflikt mellom dem under oppholdet.

LES OGSÅ: Tv-kokken anmeldes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer