Fikk stjernekroppen tillbake på to måneder

53 dager etter fødselen er Megan Fox tilbake for fullt.

STARTET FAMILIE: Megan Fox og Brian Austin Green stortrives med sitt nye liv som småbarnsforeldre. Foto: All Over Press
STARTET FAMILIE: Megan Fox og Brian Austin Green stortrives med sitt nye liv som småbarnsforeldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Transformers»-stjernen Megan Fox (26) har holdt en lav profil etter at hun i september ble mamma for første gang. Men mandag dukket Megan opp i Beverly Hills på vei til et møte med flere av Hollywoods manusforfattere, og viste i sine stramme bukser og mørke overdel  at hun har funnet tilbake til toppformen i løpet av kort tid. Fox avslørte selv at hun og ektemannen Brian Austin Green hadde fått sønnen Noa Shannon på sin Facebookside, tre uker etter fødselen.HER KAN DU SE DENNE UKEN SEOGHØR.NO WEEKEND-TV Brian Austin Green sier i et radiointervju med Ryan Seacrest - kjent fra «American Idol» -  at paret tilfeldigvis fikk hjelp til å holde fødselen hemmelig av deres skuespillerkollega Reese Witherspoon. Witherspoon fikk nemlig sitt tredje barn dagen før på et annet sykehus i Los Angeles-området, noe som tok oppmerksomheten fra Fox og Green. - Vi var på vårt sykehus i to dager og ingen merket noe.   Bli fan av Seoghør.no på Facebook her   Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255   Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.   LES OGSÅ: - Ja, de er ekte!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer