DEKKET FØDSELEN: Kevin og Danielle Jonas ble søndag foreldre. Det var vaskemiddelprodusenten Dreft som dekket fødselen direkte på Twitter, la ut det første bildet på Instagram og avslørte datterens navn. Foto: Everett Collection/All Over Press
DEKKET FØDSELEN: Kevin og Danielle Jonas ble søndag foreldre. Det var vaskemiddelprodusenten Dreft som dekket fødselen direkte på Twitter, la ut det første bildet på Instagram og avslørte datterens navn. Foto: Everett Collection/All Over PressVis mer

Fikk sponsor til å vise fram babyen

- Det virker veldig rart.

SEOGHØR.NO: Den tidligere Disney-stjernen Kevin Jonas (26), som tidligere gjorde suksess med popgruppen «The Jonas Brothers», fikk søndag en liten datter.

Meldingen om fødselen kom han med på nettstedet Twitter, og ifølge den britiske avisen Daily Mail skal den ha vært sponset.

«Det virker veldig rart, men det er et firma som lager vaskemiddel som har sponset fødselen», skriver avisen.

Firmaet Dreft kunne nemlig offentliggjøre det første bildet av fødselen, samt avsløre babynavnet, Alena Rose Jonas.Dreft dekket også fødselen med hyppige oppdateringer på Twitter.

«#Babyjonas er på vei! Følg Dreft for alle oppdateringene! Det er showtime!» skrev Jonas på sin egen Twitter-side før fødselen.

- Vi kunne ikke vært mer lykkelige over å starte en familie sammen, hun er helt fantastisk.  Vi vil takke all vår familie og alle våre venner for støtten og de gode ønskene vi har fått, sa Danielle og Kevin i en pressemelding.

De nybakte foreldrene har foreløpig ikke kommentert påstandene om sponsing.LES OGSÅ: - Vi kunne ikke vært mer lykkelige