Fikk sparken på grunn av MS

- Ingen skal fortelle meg hva jeg kan og ikke kan gjøre, raser TV-stjernen Jack Osbourne.

MISTET JOBBEN: Ozzy Osbournes sønn Jack sier han er forbannet etter at han fikk sparken fra et TV-show, kort tid etter at han fortalte at han lider av den kroniske sykdommen MS. Foto: All Over Press
MISTET JOBBEN: Ozzy Osbournes sønn Jack sier han er forbannet etter at han fikk sparken fra et TV-show, kort tid etter at han fortalte at han lider av den kroniske sykdommen MS. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Jack Osburne (26) - kjent fra realityserien «Familien Osbourne» - avslørte tidligere denne måneden at han lider av den kroniske sykdommen multippel sklerose.

Kort tid etter at sønnen til rockestjernen Ozzy Osbourne fortalte om sin alvorlige sykdom, fikk han beskjed om at han hadde fått sparken fra en jobb i et kommende TV-program.

Ifølge The Sun skulle den nybakte pappaen være med i «Stars Earn Stripes», hvor kjendisdeltagere konkurrerer i militære treningsøvelser.

- De trodde ikke jeg kunne jeg gjennomføre jobben. Det gjør meg forbannet. Ingen skal fortelle meg hva jeg kan og ikke kan gjøre, raser Osbourne ifølge avisa.

En talsmann for TV-programmet - som blant annet har bokseren Laila Ali og Supermann-skuespilleren Dean Cain blant de andre deltagerne - bekrefter til The Sun at de fryktet Jack ikke ville kunne gjennomføre alle øvelsene.

Osbourne vil nå konsentrere seg om nye prosjekter og å konsentrere seg om familielivet med sin forlovede Lisa Stelly og deres datter Pearl (2 mnd.).

- Livet mitt er langt fra over. Man må ta som det kommer, og ha et positivt syn på framtiden, sier han til bladet People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet aldri når jeg mister synet igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer