Fikk sparken fra TV-jobben

Kjendisdommeren Paula Abdul må selv forlate «X Factor»-settet.

UTE AV «X FACTOR»: Paula Abdul (nr tre fra høyre) er ferdig som kjendisdommer i «X Factor», ifølge Deadline.com. Foto: All Over Press
UTE AV «X FACTOR»: Paula Abdul (nr tre fra høyre) er ferdig som kjendisdommer i «X Factor», ifølge Deadline.com. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Paula Abdul (49) har de siste årene gjort stor suksess som kjendisdommer i de amerikanske versjonene av TV-konkurransene «American Idol» og «X Factor».

Men i 2009 ble det slutt på Abduls Idol-karriere og nå kan også dommergjerningen i «X Factor» være over ifølge nettstedet Deadline.com.

En kilde nær produksjonen sier til nettstedet at Abul ikke vil få fornyet kontrakten sin etter at den nåværende sesongen er ferdig.

Abdul selv har ennå ikke kommentert den påståtte avskjeden, som ikke skal ha skjedd frivillig.

Tidligere har det blitt kjent at heller ikke programleder Steve Jones, eller Paula Abduls dommerkollega, popstjernen Nicole Scherzinger vil returnere i den neste utgaven av talentprogrammet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her blir Playboymodellen avkledd mot sin vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer