<strong>BLE IKKE LEST OPP:</strong> Navnet til Cheryl Cole ble ikke lest opp da Simon Cowell annonserte de nye dommerne av britiske «X Factor» i dag. Foto: All Over Press
BLE IKKE LEST OPP: Navnet til Cheryl Cole ble ikke lest opp da Simon Cowell annonserte de nye dommerne av britiske «X Factor» i dag. Foto: All Over Press Vis mer

Fikk sparken fra sin andre TV-jobb denne uken

Cheryl Cole fikk nylig sparken fra amerikanske «X Factor» - nå mister hun jobben i den britiske utgaven også.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke mistet den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) jobben som dommer i den amerikanske utgaven av «X Factor».

I ettertid har mange, deriblant meddommer Louis Walsh, sagt at hun er velkommen tilbake som dommer i den britiske utgaven. I dag annonserte derimot Simon Cowell hvem som blir dommere i neste sesong, og navnet til Cheryl Cole ble ifølge uk.eonline.com, ikke lest opp.

- Jeg ville ønsket henne velkommen med åpne armer. Jeg er overrasket over hva som har skjedd med henne i USA, men jeg vil veldig gjerne ha henne tilbake, sa Louis Walsh før helgen.

Det er ikke klart hvorfor hun fikk sparken, men den engelske avisen spekulerer i om det er på grunn av krangelen mellom Cheyl Cole og Simon Cowell. Før helgen sa Cole tydelig at hun visste akkurat hvem hun skulle klandre for at hun fikk sparken - nemlig Simon Cowell.

- Det hele er ydmykende for Cheryl. Hun mener hun bør bli sjenerøst kompensert for det, sa en kilde til The Sun da popstjernen mistet den første jobben.

De nye «X Factor»-dommerne er «Destinys Child»-sanger Kelly Rowland, «Take That»-låtskriver Gary Barlow, Louis Walsh og «N-Dubz»-medlem Tulisa Contostavious.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fikk sparken - får lønn likevel!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer