Fikk sparken fra ny film

Ny skandale for Lindsay Lohan...

MISTET JOBBEN: Lindsay Lohan ble droppet fra rollelista i The Other Side. Foto: All Over Press
MISTET JOBBEN: Lindsay Lohan ble droppet fra rollelista i The Other Side. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken stormet Lindsay Lohans (23) far, Michael, datterens leilighet sammen med politiet for å sjekke om Lindsays søster, Ali, hadde det bra.

- Lindsay så ut som hun var truffet av et tog, hevdet Michael.

Nå hoper problemene seg ytteligere opp for skandaleskuespilleren. Hun har nemlig fått sparken fra sin nye film, «The Other Side». Det melder TMZ.com.

- Vårt team har enkelt og greit bestemt oss for å fortsette arbeidet uten Lindsay, og vi vil snart kunngjøre hennes erstatter, forteller regissør David Michaels til nettstedet.

Etter planen skulle Lohan spille en sisteårsstudent som jobbet på en forlatt øy. Det blir det altså nå ikke noe av.

Kilder TMZ har vært i kontakt med hevder at filmens økonomiske partnere var redd for at filmen berodde på Lohan, og presset på for at hun måtte gå av økonomiske årsaker.

Woody Harrelson, Alanis Morissette, Giovanni Ribisi og Dave Matthews står på rollelista til «The Other Side». Det samme gjorde Brittany Murphy, som døde i desember.

Det er nå tre år siden Lindsay sist var å se i en film. Da spilte hun i «I know who killed me». Likevel blir hun å se i amerikanske kinosaler i september i filmen «Machete».

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frykter hun kan dø