Fred Savage:

Fikk sparken etter upassende oppførsel

Hollywood-stjernen har fått sparken fra sitt nåværende prosjekt.

SPARKEN: Barnstjernen har fått sparken etter en fullført etterforskning. Foto: Andrew H. Walker/REX/NTB
SPARKEN: Barnstjernen har fått sparken etter en fullført etterforskning. Foto: Andrew H. Walker/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Fred Savage har fått sparken som produsent for ABC' gjenskapelse av den velkjente serien «The Wonder Years».

Det blir bekreftet av en talsperson fra 20th Television overfor People.

«I det siste har vi blitt bevisst på anklagene om upassende atferd av Fred Savage, og etter regelverket ble en etterforskning påbegynt. I etterkant av denne ble beslutningen tatt om å avslutte hans ansettelse som utøvende produsent og regissør for 'The Wonder Years'», sier talpersonen.

SPARKEN: Lorena González fikk sparken av den spanske tv-kanalen TVE etter det mange mener var en ufin kommentar. Video: TVE Vis mer

Savages talsperson har hittil ikke kommentert saken.

- Fantastisk opplevelse

«The Wonder Years», eller «Mine Beste År» som serien heter på norsk, er en reboot av den originale serien som ble sendt fra 1988 til 1993. Serien blir produsert av Disney Television Studios 20th Television.

Savage, som spilte i den opprinnelige versjonen, legger ikke skjul på at han var glad for å være en del av nyproduksjonen av serien.

- Det her showet er så personlig for meg. Og det er virkelig en spirituell og følelsesmessig fetter til originalen, har Fred Savage tidligere fortalt til People.

- Hver gang jeg arbeider med skuespillerne, tar det meg tilbake. Jeg føler at jeg stadig er 12 år. Jeg hadde en så fantastisk opplevelse på showet, og jeg ser tilbake på tiden med stor glede.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer