Fred Savage:

Fikk sparken etter upassende oppførsel

Hollywood-stjernen har fått sparken fra sitt nåværende prosjekt.

SPARKEN: Barnstjernen har fått sparken etter en fullført etterforskning. Foto: Andrew H. Walker/REX/NTB
SPARKEN: Barnstjernen har fått sparken etter en fullført etterforskning. Foto: Andrew H. Walker/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Fred Savage har fått sparken som produsent for ABC' gjenskapelse av den velkjente serien «The Wonder Years».

Det blir bekreftet av en talsperson fra 20th Television overfor People.

«I det siste har vi blitt bevisst på anklagene om upassende atferd av Fred Savage, og etter regelverket ble en etterforskning påbegynt. I etterkant av denne ble beslutningen tatt om å avslutte hans ansettelse som utøvende produsent og regissør for 'The Wonder Years'», sier talpersonen.

Savages talsperson har hittil ikke kommentert saken.

- Fantastisk opplevelse

«The Wonder Years», eller «Mine Beste År» som serien heter på norsk, er en reboot av den originale serien som ble sendt fra 1988 til 1993. Serien blir produsert av Disney Television Studios 20th Television.

Savage, som spilte i den opprinnelige versjonen, legger ikke skjul på at han var glad for å være en del av nyproduksjonen av serien.

- Det her showet er så personlig for meg. Og det er virkelig en spirituell og følelsesmessig fetter til originalen, har Fred Savage tidligere fortalt til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer