KJENDISMAMMA: Kris er mest kjent som moren til Kim Kardashian, og blir fortsatt å se i "Keping up with the Kardashians". Foto: All Over Press
KJENDISMAMMA: Kris er mest kjent som moren til Kim Kardashian, og blir fortsatt å se i "Keping up with the Kardashians". Foto: All Over PressVis mer

Fikk sparken etter seks uker

Drømmen til Kim Kardashians mamma falt i grus.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashians (32) mamma Kris Jenners (57) store drøm om å bli den nye Oprah Winfrey så ut til å gå i oppfyllelse da hun debuterte som talkshowvertinne i juli.

Nå er drømmen over for seksbarnsmoren, som er mest kjent fra realityserien "Keeping up with the Kardashians".

Ifølge nettstedet Radar Online blir serien "Kris" nå avlyst etter bare seks uker på grunn av skuffende seertall – og Jenners særdeles lave popularitet.

– Kris fikk en stor opptur forrige uke da svigersønnen Kanye West viste fram det første bildet av datteren North West. Men alle vet at det bare var et engangstilfelle, røper en kilde til nettstedet.

– Det er et veldig mettet marked og Kris gjorde ingenting for å skille seg ut fra mengden. Tro det eller ei, men amerikanere orker ikke høre om Kardashian-familiens gjøren og laden en time hver dag, fortsetter kilden.

LES OGSÅ: Ektemannen er sporløst forsvunnet