FIKK SPARKEN: Ultimo fikk inn 3000 klager iløpet av et par dager fra bekymrede foreldre etter at Peaches Geldof nok en gang ble avslørt som et dårlig forbilde. Nå er hun droppet som Miss Ultimo. Foto: Ultimo
FIKK SPARKEN: Ultimo fikk inn 3000 klager iløpet av et par dager fra bekymrede foreldre etter at Peaches Geldof nok en gang ble avslørt som et dårlig forbilde. Nå er hun droppet som Miss Ultimo. Foto: UltimoVis mer

Fikk sparken etter nakenskandalen

- Hun er rasende, sier venn av Peaches Geldof.

SEHER.NO: Rockedatteren Peaches Geldof (21) er i hardt vær om dagen, etter at nakenbilder av henne, mens hun skal ha vært rusa på heroin, ble lagt ut på nettet.

Mandag fikk Bob Geldofs datter beskjeden om at undertøysgiganten Ultimo dropper henne med umiddelbar virkning.

Understøysselskapet hadde et krisemøte tidligere på dagen etter å ha fått inn over 3000 klager fra foreldre. Kampanjen med Peaches rettet seg mot 18-25-åringer, og nå skal bildene fjernes fra alle butikker.

- Som et merke som retter seg mot unge kvinner, følte vi at det ville være umulig for Peaches å fortsette, sier grunnlegger Michelle Mone ifølge The Sun.

Peaches vil ifølge kilder avisen har snakke med tape rundt 650.000 kroner på at hun blir sparket.

- Hun var veldig stolt av å være Miss Ultimo. Hun fikk ett kick av å være modell. Hun er rasende for at hun ble sparket, sier en venn av stjernen.

Det var den amerikanske artisten Ben Mills (23), som la ut bildene av Peaches på en hjemmeside i helgen. Han hevdet at bildene ble tatt mens de to hadde vill sex og tok heroin i Los Angeles. Peaches mamma, Paula Yates, døde av heroin og Peaches nekter for at hun tok stoffet. Hun skal også være svært opprørt over det hun mener er «falske anklager» og at de private bildene har lekket ut.

Men dette er langt fra første gang Peaches har vært i trøbbel. I 2008 var Peaches i en lignende skandale da hun ble avbildet mens hun kjøpte kokain, kort tid før hun tok overdose i en leilighet i London. I 2009 giftet hun seg med rockeren Max Drummey, men seks måneder seinere var de skilt.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Private nakenbilder lekket på nettet