YDMYKET: Britiske Cheryl Cole skal ha blitt svært sint og lei seg da det denne uken ble kjent at hun har fått sparken fra dommerjobben i amerikanske «X Factor». Men som et plaster på såret får hun drøæssevis med støtteerklæringer - og full løn Foto: All Over Press
YDMYKET: Britiske Cheryl Cole skal ha blitt svært sint og lei seg da det denne uken ble kjent at hun har fått sparken fra dommerjobben i amerikanske «X Factor». Men som et plaster på såret får hun drøæssevis med støtteerklæringer - og full løn Foto: All Over Press Vis mer

Fikk sparken - får lønn likevel

Cheryl Cole er bitter etter «X Factor»-dumpingen, men kan likevel smile hele veien til banken.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) har fått sparken fra den amerikanske versjonen av «X Factor».  

27-åringen skal være rasende etter sparkingen, som kom kun få dager inn i innspillingen av de første auditionrundene. Men som et plaster på ydmykelsen vil artisten likevel få utbetalt hele honoraret for den nå amputerte dommerinnsatsen.

- Cheryl kan forvente å få utbetalt hele «X Factor»-lønnen, sier en innsidekilde ved TV-produksjonen ifølge DailyMail.

Så selv om Cole nok er bitter over å ha blitt dumpet, kan hun i det minste smile hele veien til banken. Lønnen lyder nemlig på over 10 millioner kroner, noe som betyr en dagslønn på nesten tre millioner, siden popstjernen visstnok ble sparket kun fire dager inn i produksjonen.

Angivelig skal vrakingen av skjønnheten blant annet skyldes hennes sterke britiske aksent, som TV-produsentene fryktet de amerikanske TV-seerne ville ha vansker med å forstå. Dommer-guru og brite Simon Cowell (59) skal ha gjort sitt beste for å forhindre at Cole fikk sparken, men popstjernen er likevel svært sint på ham - noe som nok er forståelig siden det var Cowell som først fikk henne med på det amerikanske showet.

Hjemme i Storbritannia har «X Factor»-dommer Louis Walsh allerede ønsket 27-åringen velkommen tilbake til den britiske versjonen av showet.

Auditionrundene i Storbritannia skal først begynne i løpet av neste uke, så det er ennå ikke for sent for Cole å steppe inn. Men popstjernen har forlangt at lønnen hennes dobles - til nesten 18 millioner kroner, hvis hun skal gjøre comeback som dommer i Storbritannia etter hennes raske avskjed i USA.

- Det hele er ydmykende for Cheryl. Hun mener hun bør bli sjenerøst kompensert for det, sier en kilde til The Sun ifølge DailyMail.

Om popstjernen får det som hun vil, kommer hun altså til å sitte igjen med omtrent 30 millioner kroner for de to dommerjobbene. Det må vel holde til et par tonn med plaster, eller hva?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke stresse med bryllupet nå  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer