Fikk sminkeforbud på TV-skjermen

- Datteren min måtte gråte en skvett, innrømmer «Skal vi danse»-deltageren... Se video!

DANSET SEG VIDERE: Stine Buer og dansepartneren Tom Erik Nilsen er med også i neste ukes «Skal vi danse». Foto: Scanpix
DANSET SEG VIDERE: Stine Buer og dansepartneren Tom Erik Nilsen er med også i neste ukes «Skal vi danse». Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Stine Buer nederst i saken!


SEHER.NO: Skuespiller og TV-personlighet Stine Buer (39) ble belønnet med 29 poeng av dommerne i lørdagens «Skal vi danse». Det var, også etter at stemmene fra TV-seerne var talt opp, mer enn nok til at 39-åringen er med i konkurransen også neste uke.

Lørdag stilte hun med et lite plaster over øyet - etter en heftig barnebursdag.
 
- Plasteret bruker jeg på grunn av botox og ansiktsløftninger. Neida, det var rett og slett full feiring av bursdagen til datteren min - 30 unger i en barnehage. Det ramlet ned en tavle, som traff meg midt i ansiktet. Jeg fikk et kutt og måtte sy, forteller Stine Buer til Seher.no.

Buer innrømmer at hun ble litt bekymret da det gikk opp for henne hva som nettopp hadde skjedd. Spesielt da legen sa at hun ikke fikk sminke seg eller ta sol på en god stund...

- Jeg tenkte jo at det var litt uheldig i forhold til «Skal vi danse». Og så sa han at jeg ikke måtte ta sol og at jeg ikke måtte sminke meg. Men jeg er jo med i «Skal vi danse». Se rundt deg, det er jo sol og sminke hele greia! Det var uflaks, det der, forteller hun.

Ifølge den livlige  «Skal vi danse»-deltageren var ikke den noe uheldige bursdagsfeiringen av det blodige slaget - tross dramatikken som oppsto.

- Blodet rant! Neida, det var ikke så dramatisk. Det var to små sting og en strips. Men det ser litt rart ut, for det ser ut som at jeg har et halvt øyenbryn, så når jeg skal være litt intenst så blir det kanskje litt rart. Men det er helt greit for meg, hvis folk synes det ser litt komisk ut.

I lørdagens program ble det klart at det var sogneprest Einar Gelius (51) som måtte forlate parketten denne gang. Stine Buer er derimot klar for å danse mer fram mot neste sending. Kanskje  slipper hun også strips over øyet når det er duket for sending nummer tre.

- Hvordan reagerte barna, Stine?

- Barna hadde gått hjem hele gjengen, bortsett fra datteren min. Hun måtte gråte en skvett da. Men det var ikke noe farlig altså, folk her pådrar seg jo mange skader. Denne gangen var det jeg som fikk et kutt. Litt kjedelig at det var i ansiktet, men... sier den danseglade 39-åringen, som så svært flott ut i sin for kvelden røde kjole, som Triana Iglesias hadde på seg i en av fjorårets sendinger.

- Triana så finere ut i dette antrekket i fjor, jeg har jo arvet det av henne! Men jeg føler meg som en middels bra magedanserinne. Og så føler jeg meg litt kul også, smiler Stine Buer til Seher.no.

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Refser dommerne etter danseexit

Se video med Stine Buer her:[obj:media:8963]