FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Khloé Kardashian:

Fikk slakt - nå svarer Khloé

Khloé Kardashian tar bladet fra munnen om familiens enorme matmengder.

Publisert

Fansen så mildt sagt rødt da store deler av Kardashian/Jenner-klanen i en av episodene av familiens realityserie nylig hadde en heftig matkrig.

Familiemedlemmene kaster salat, pasta, pizza og drikke både i løse luften og på hverandre, og flere påpekte i etterkant av episoden at det er mange som sliter med å ha råd til mat, og at ikke alle har ubegrenset tilgang på dette.

Den mye omtalte familien inviterer også ofte til storslåtte feiringer hvor det, ikke overraskende, bugner over av mat i alle slags former. Dette har fått mange til å spekulere på om familien ikke bryr seg noe særlig, og om de bare kaster restene og ikke tenker på dem som ikke er like heldige som de er.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Dette skjer med matrestene

Nå har Khloé Kardashian (35) sett seg lei på fansens spekulasjoner og beskyldninger, og hun har derfor tatt til Twitter for å svare på matkritikken - det etter at flere har reist spørsmål om hva de gjør.

- Restene donerer vi alltid bort til en matbank eller til en kirke. Noen ganger sender vi maten andre steder, men det kommer helt an på situasjonen, svarer hun.

Khloé har også uttalt at hun ikke var særlig imponert over scenen hvor familien hadde matkrig i «Keeping Up With the Kardashians».

- Om jeg plages av denne matkrigen? Hvem ville ikke ha blitt plaget av dette? Dette er i en hvilken som helst normal persons verden urovekkende og uakseptabelt, sa hun ifølge Mirror.

På Twitter forklarte 35-åringen også hva de gjør med all pynten de bruker når de inviterer til store fester.

- Dekorasjonene er som regel leid, men alt personlig lagrer jeg for å kunne bruke ved en senere anledning.

Men at medlemmene av reality-familien kan bruke så mye penger på mat som de måtte ønske, er nok en godt etablert sannhet.

Tidligere i år ble det blant annet avslørt at milliardær og sminkemogul Kylie Jenner (22) bruker store summer på take away. Bare i fjor skal TV-profilen ha brukt hele 10 000 dollar på take away-bestillinger, noe som tilsvarer omtrent 85 000 norske kroner.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Raste mot fansen

Selv om fansen og følgerne henger seg opp i stort sett alt Kardashian-familien foretar seg, hender det også at familien raser tilbake.

Det gjorde Khloé tidligere denne måneden, etter at flere slang med leppa mot hennes bestevenninner Malika Haqq (36) og Khadijah Haqq McCray (36). Dette etter at de, i en episode av realityserien, hjalp Khloés eks Tristan Thompson (28) med å finne den perfekte gaven til Khloé.

Intensjonen virket å være god fra Malika og Khadijahs side, men fansen var ikke særlig fornøyd med det de mener er å hjelpe Tristan med å vinne tilbake Khloé, ifølge Entertainment Tonight.

Basketballstjernen Tristan, som først skal ha vært utro mot Khloé mens hun ventet deres felles barn, har neppe en særlig høy stjerne hos mange Kardashian-fans.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

De negative reaksjonene som rettet seg mot tvillingsøstrenes forsøk på å gjøre noe godt for realityprofilen, falt ikke i smak hos Khloé selv. Hun var ikke nådig da hun forrige uke tok til Twitter for å utbasunere meningen sin.

- Jeg fortsetter å se folk kritisere mine beste venner. Mine beste venner ville aldri gjøre noe for å såre meg. Jeg kan si det med fullstendig tillit. Dere vet ikke hele historien. ALDRI! Dere ser 44 minutter av en episode og tror virkelig at dere vet alt, skrev 35-åringen.

Videre oppfordret hun fansen til å fokusere på seg selv og sitt liv, og slutte å kritisere vennene hennes.

- Folk elsker å ha en mening når de sitter bak dataskjermen. Meninger er greit for meg. Bare sørg for at du lever livet som du så raskt kritiserer andre for, fortsatte hun.

Til slutt svarte hun også på en kommentar som ba henne huske at hun har en hel familie som elsker henne, og som oppfordret stjernen til å bare la folk snakke.

- Det glemmer jeg aldri. Folk kan snakke så mye de vil om meg. Jeg aksepterer det. Jeg er vant med det. Men ikke snakk om vennene mine! De er ikke annet enn fantastiske, skrev hun.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dette gjør stjerneparet «aldri»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer