Fikk slag etter hjerteoperasjon

Tilstanden til Randy Travis er kritisk.

KRITISK: Venner og familie har samlet seg på sykehuset der de venter på at Randy Travis skal bli ferdig operert etter at han fikk slag natt til torsdag norsk tid. Tilstanden er kritisk.  Foto: Reuters
KRITISK: Venner og familie har samlet seg på sykehuset der de venter på at Randy Travis skal bli ferdig operert etter at han fikk slag natt til torsdag norsk tid. Tilstanden er kritisk. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag ble countrystjernen Randy Travis (54) fraktet til et sykehus i Texas i USA med alvorlige hjerteproblemer. 

Ifølge artistens talsperson lider Travis av kardiomyopati, en sykdom som gjør at hjertet mister sin evne til å pumpe blod effektivt, og han fikk satt inn en liten hjertepumpe i brystet tidligere denne uken.  Årsakene er til dels ukjente, men det kan skyldes infeksjoner og alkoholmisbruk. I enkelte tilfeller kan hjertetransplantasjon bli aktuelt.

Natt til torsdag fikk Travis slag, det melder TMZ.  

- For noen få timer siden sa legene at han var stabil og viste tegn til bedring, skriver nettsiden.

Travis' venner og familie skal nå være på sykehuset og venter på nytt om stjernen. Han skal være ferdig operert, men tilstanden er fortsatt kritisk.  


I løpet av de siste månedene har 54-åringen vært i medias søkelys en rekke ganger. I fjor ble han 
arrestert hele tre ganger, og den ene gangen truet han med å drepe politiet mens han vandret naken rundt på sigarettjakt - etter å ha krasjet bilen i fylla.

Randy Travis er kjent som sanger, låtskriver og skuespiller. Siden 1985 har han utgitt over 20 album og hatt mer enn 16 nummer én hits. Travis har vunnet seks Grammys i løpet av karrieren og fått 10 priser under American Music Awards. Han har blant annet spilt i filmene «The Rainmaker» sammen med Matt Damon og «Black Dog» med Patrick Swayze. 

  

LES OGSÅ: - Tilstanden hans er kritiskVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer