Fikk skuddskader under reklameinnspilling

Øyvind Blunck måtte få legehjelp da TV-skjermen eksploderte i tusen biter.

ULYKKE: Øyvind Blunck - her med skuespillerkollega Hege Schøyen - holdt på å miste synet da han skulle spille inn en reklamefilm for elektrokjeden Elkjøp for flere år siden. Foto: Seoghør.no
ULYKKE: Øyvind Blunck - her med skuespillerkollega Hege Schøyen - holdt på å miste synet da han skulle spille inn en reklamefilm for elektrokjeden Elkjøp for flere år siden. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske skuespilleren og komikeren Øyvind Blunck (61) er kjent for sine populære og elleville rollefigurer som «Fritjof» og «Reidar».

Men i et intervju med jubileumsbladet til elektro-kjeden Elkjøp, avslører han at en reklamefilm han var med å spille i for firmaet for flere år siden, ble så actionfylt at han holdt på å miste synet.

Blunck og Nils Vogt - kjent fra blant annet «Mot i brøstet» og «Hotel Cæsar» - skulle spille to pensjonerte jegere, som fyrte av et gevær mot TV-en sin, når de så en elg på skjermen.

- Det var innleid en skarpskytter fra Forsvaret og vi sto naturligvis trygt i bakgrunnen. Alikevel ble jeg truffet i pannen rett over øyet av noen splinter og måtte av gårde til lege.

- Hadde splinten truffet øyet... ja det vil jeg helst ikke tenke på, sier Blunck til bladet.

Nedturen fortsatte, da Blunck et par dager senere måtte tilbake til legen og sy på nytt.

- Såret jeg hadde sydd hovnet opp i løpet av et par dager. Det viste seg at det satt to fragmenter fra skuddet i pannen - heldigvis på utsiden av skallen.

Øyvind Blunck er for tiden aktuell med soloshowet «Øyvind Blunck - rett og slett».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Plutselig reiste hun seg fra rullestolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer