Fikk skryt for kroppen av mannlige fans

Derfor fortsatte DDE å kaste klærne på scenen.

FÅR SKRYT: DDE har gitt gjennomsnittsmannen et ansikt, og får skryt når de kler av seg på scenen.  Foto: Stella Pictures
FÅR SKRYT: DDE har gitt gjennomsnittsmannen et ansikt, og får skryt når de kler av seg på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Trønderbandet DDE er kjent for sine folkelige sanger, men er kanskje ikke like berømte for sine veltrente kropper.

Bjarne Brøndbo forteller til VG at han ikke trener selv, men at han og de andre bandmedlemmene har fått skryt for kroppene av flere fans.

- Vi tok av oss T-skjortene under en utekonsert på Fagernes for mange år siden. Det var ikke planlagt, men vi var jo gjennomvåte. Etter det fikk vi mye skryt fra menn med samme kropp som oss, og etter hvert ble det et varemerke, sier Brøndbo til avisen.

Nå fronter vokalisten også et nyutviklet konsept Sofa Fighters Club, for å få folk opp fra sofaen til musikk fra DDE.

- Vi har jo litt tilfeldig gitt menn som hverken er superslanke eller bodybuildere et ansikt, eller kanskje vi skal si en mage, fortsetter trønderen.  

Han har også lovet fansen å kaste skjorta i mange år fremover.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva gjør DDE med disse guttene?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer