Fikk skremmende sykdom

Selena Gomez tok pause fra rampelyset for å gjennomgå cellegift-behandling.

SYK: En stund tilbake fikk Selena Gomez diagnosen lupus og hun har siden fått behandling med cellegift. Nå er hun heldigvis på bedringens vei og gir snart ut nytt album.  Foto: Abaca
SYK: En stund tilbake fikk Selena Gomez diagnosen lupus og hun har siden fått behandling med cellegift. Nå er hun heldigvis på bedringens vei og gir snart ut nytt album. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den søte sangeren Selena Gomez (23) har den siste tiden ikke vært så eksponsert som det hun pleier. Nå avslører Justin Biebers eks-kjæreste at en skremmende sykdomsdiagnose gjorde at hun måtte sette karrieren på pause.

- Jeg fikk diagnosen lupus og har vært gjennom cellegift-behandling, forteller hun i et intervju med magasinet Billboard.

- Det var det pausen handlet om. Jeg kunne ha fått slag, fortsetter 23-åringen.

Ifølge Norsk Revmatikerforbund er lupus en kronisk revmatisk sykdom som gjør immunforsvaret overaktivt. Det dannes spesielle antistoffer i blodet som angriper kroppens eget vev i ulike organer.

Avviser falske rykter

Frem til nå har Selena holdt sykdommen skjult og fraværet fikk flere medier til å spekulere om hun var lagt inn til avrusning. Det satte sinnet i kok hos Selena.

- Jeg hadde så lyst til å si «dere har ingen anelse, jeg er under strålebehandling. Dere er noen idioter!» Jeg holdt meg for meg selv til jeg hadde selvtilliten tilbake og følte meg komfortabel.

HETSET: Sangeren snakker også ut om all hetsen som har inspirert hennes siste album.  Foto: Abaca
HETSET: Sangeren snakker også ut om all hetsen som har inspirert hennes siste album. Foto: Abaca Vis mer

Selv om hun ikke har vært så mye i rampelyset har sangeren fortsatt jobbet hardt. Gomez' nye album «Revival» lanseres 9. oktober. Til Billboard forteller hun at hun lot seg inspirere av den negative oppmerksomheten hun mottar innimellom.

- Jeg er snill mot alle, men alle er slemme mot meg. Jeg har jobbet siden jeg var syv år gammel og vært UNICEF-ambassadør fra jeg var 17. Det er skuffende at jeg har blitt en historie i sladrepressen, men jeg ble motivert av alt hatet.

LES OGSÅ: Viste frem ny tatovering i sexy badedrakt

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer