TAPTE: Rupert Grint tapte saken mot skattemyndighetene i England og må nå betale 11,3 millioner kroner. Foto: Rex Features
TAPTE: Rupert Grint tapte saken mot skattemyndighetene i England og må nå betale 11,3 millioner kroner. Foto: Rex Features Vis mer

Fikk skattesmell på 11 millioner kroner

Harry Potter-stjernen tapte stor skattesak.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ruper Grint (27) ble kjent for hele verden, da han spilte rollen som klønete Ronny Wiltersen i «Harry Potter»-filmene. 

Ifølge The Guardian tjente 27-åringen svimlende 260 millioner norske kroner på de åtte populære filmene. 

Nylig gikk skuespilleren til sak mot det britiske skattedirektoratet (HMRC), fordi han mente de hadde hindret ham i å endre tidspunktet for en regnskapsperiode.

Grint tapte saken, fordi dommeren mente han ikke kunne vise til et godkjent regnskap i perioden 2010 og 2011. 

BERØMT: Rupert Grint ble verdensberømt gjennom de åtte Harry Potter-filmene.  Foto: Pa Photos
BERØMT: Rupert Grint ble verdensberømt gjennom de åtte Harry Potter-filmene. Foto: Pa Photos Vis mer

Han må dermed betale 11,3 millioner kroner til skattemyndighetene.

- Vi ses aldri

Siden den siste «Harry Potter»-filmen «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» kom ut i 2011, har flere av skuespillerne holdt kontakten. Rupert og Tom Felton, som spilte Draco Malfang i «Harry Potter»-filmene har et nært vennskap den dag i dag. 

Da Rupert ankom den røde løperen for Tom's film «Rise of the Planet of the Apes» i juli 2011, hadde han på en «Jeg elsker Tom Felton»-skjorte på for anledningen.

Men selv om flere av stjernene fra de populære filmene har klart å holde den gode kontakten, har ikke alle stjernene klart å beholde et nært vennskap etter filminnspillingen.

- Mange tror at Emma, Rupert og jeg er bestevenner og møtes hele tiden. Sannheten er at jeg og Emma møtes hele tiden, mens jeg og Rupert aldri sees, innrømmet Daniel Radcliffe (25) til Daily Mail for to år siden.

Radcliffe spilte hovedrollen som Harry Potter, mens Emma Watson (24) spilte den søte venninnen Hermine. Harry, Ronny og Hermine var bestevenner i de åtte filmene.

FILMENE: Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley i en av de mange dramatiske scenene. Foto: Mary Evans Picture
FILMENE: Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley i en av de mange dramatiske scenene. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Delte kjærlig øyeblikk på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer