UNDER KNIVEN: - Jeg har takket ja til en operasjon fordi det er den raskeste måten jeg kan få helsen min tilbake på, sier Marit Christensen. Foto: Se og Hør
UNDER KNIVEN: - Jeg har takket ja til en operasjon fordi det er den raskeste måten jeg kan få helsen min tilbake på, sier Marit Christensen. Foto: Se og HørVis mer

Fikk sjokkmelding av legen

- Jeg er redd for ikke å kjenne igjen den personen jeg ser i speilet, sier Marit Christensen.

SEHER.NO: NRKs tidligere Moskva-korrespondent, Marit Christensen (60), har båret kiloene sine med verdighet. Men nå er overvekten hennes livstruende, skriver Se og Hør.

- Jeg har takket ja til en operasjon fordi det er den raskeste måten jeg kan få helsen min tilbake på. Jeg liker egentlig ikke å snakke om det. Slanking er i seg selv ikke noe mål for meg. Det er kroppen min som sier klart fra om at den ikke klarer vekten lenger. Jeg er sykelig overvektig, og må betydelig ned i vekt, sier 60-åringen til bladet.

Flere ferske bilder av Marit Christensen ser du i denne ukens Se og Hør!

Christensen er 30 kilo lettere enn hun var på sitt tyngste. Men kombinasjonen av høyt kolesterol, høyt blodtrykk, sukkersyke og overvekt gir henne diagnosen metabolsk syndrom. I tillegg har hun arvelig slitasjegikt og laktoseintoleranse.

Nå er hun altså innvilget det som kalles en "Gastric Bypass"-operasjon, der kirurgene vil redusere størrelsen på magesekken hennes, samtidig som de kobler om på tarmene. Resultatet vil bli at kiloene forsvinner raskt.  

- Samtidig er jeg redd for å miste min egen identitet, og ikke lenger kjenne igjen den personen jeg ser i speilet, forteller Christensen til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ambisjonsnivået er drithøyt