Ozzy og Sharon Osbourne:

Fikk sjokkbeskjed i butikken

Osbourne-paret fikk seg en overraskelse da begge kredittkortene plutselig ble avvist.

SVINDLET: Nylig oppdaget ekteparet Ozzy og Sharon Osbourne at de hadde blitt svindlet. Foto: David Fisher/ REX/ NTB
SVINDLET: Nylig oppdaget ekteparet Ozzy og Sharon Osbourne at de hadde blitt svindlet. Foto: David Fisher/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I det siste har flere kjendiser delt sine skumle og ubehagelige opplevelser med kriminalitet. Nylig åpnet Kim Kardashian West (40) seg om den traumatiske hendelsen i Paris i 2016, der tyver brøt seg inn i leiligheten og bandt henne fast.

Per Sandberg (60) og Bahareh Letnes (30) ble også nylig utsatt for innbrudd - i baren sin, Grand Bar, i Halden.

Andre som også har kjent på en ubehagelig opplevelse i det siste, er stjerneparet Sharon (68) og Ozzy Osbourne (71). Både Sharon og Ozzys kredittkort ble nemlig avvist på en handletur forrige uke, melder People.

Svindlet

Tidligere «X-factor»-dommer Sharon Osbourne og mannen hennes, rockelegenden Ozzy, fikk seg en overraskelse da de dro kortet sitt forrige mandag.

Førstnevnte har fortalt om hendelsen på talkshowet sitt, «The Talk».

Det var i forbindelse med en handletur at det britiske stjerneparet ble bevisst på at de hadde blitt svindlet.

Den tidligere «America's Got Talent»-dommeren skulle nemlig betale for en bursdagsgave til datteren Kellys 36-årsdag, da butikkmedarbeideren spurte om hun hadde et annet kort å betale med.

FAMILIE: Ozzy og Sharon Osbourne sammen med datteren Kelly Osbourne, som nylig fylte 36 år. Foto: Chelsea Lauren/ Shutterstock /NTB
FAMILIE: Ozzy og Sharon Osbourne sammen med datteren Kelly Osbourne, som nylig fylte 36 år. Foto: Chelsea Lauren/ Shutterstock /NTB Vis mer

- Jeg gir dem kredittkortet mitt og de kommer tilbake og sier, «Har du et annet kort? Det gikk ikke gjennom», forklarer Osbourne.

Ringte kredittkort-selskapet

Hun skal så ha spurt om de kunne prøve å dra kortet igjen, men etter to mislykkede forsøk ga hun dem ektemannens kort i stedet.

Etter et tredje forsøk kom butikkmedarbeideren tilbake for å forklare at også ektemannens kort ble avvist. Noen hadde tømt både Sharon og Ozzy Osbournes kredittkort.

- Jeg ringte til kredittkortselskapet og de sa: «Nei, nei, nei, det er makset ut, og det er Ozzys også», forteller TV-personligheten.

Videre måtte hun forklare til selskapet at hun ikke hadde vært på noen av de stedene som kredittkort-loggen hadde vist.

En av de andre vertinnene på talkshowet spurte Osbourne om det er «svindel» det var snakk om, noe som hun svarer «ja» til.

Vis mer

68-åringen betrygget seerene med at hun likevel fikk kjøpt bursdagsgave til datteren sin, og at kredittkort-selskapet jobber med å utrede penge-svindelen.

Forsvarte faren

Tidligere i høst ble det for øvrig tatt noen svært omtalte bilder av Black Sabbath-frontmann Ozzy, der mange påpekte at rockelegenden ikke var til å kjenne igjen med sin nye, grålige manke. De utseendefikserte kommentarene falt ikke i smak hos datteren Kelly.

I et intervju med nettstedet Metro kritiserte hun måten folk omtaler faren:

- Det dere skriver om ham og gjør mot ham er motbydelig, sa hun, og la til at 71-åringen har vært gjennom mye de siste årene.

Ved årsskiftet ble nemlig Ozzy Osbourne diagnostisert med den alvorlige sykdommen Parkinsons, og som følge av dette, samt andre helseproblemer, måtte musikeren lære seg å gå på nytt.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Og dere peker på ham, og sier «se så syk han ser ut», når dere heller burde si «jeg kan ikke tro han går igjen, se så fantastisk han er». Det er kvalmt, mente 36-åringen videre.

Mange ble overrasket over at Ozzy hadde byttet ut sine lange, mørke lokker med en mer naturlig hårfarge, men den nye hårfargen skal ikke ha vært noe som musikeren selv har valgt.

- Han kan ikke farge håret sitt før coronapandemien er over, og jeg prøver å overtale ham til å ikke farge det igjen, forklarte Kelly videre, og la til at faren er i risikogruppen for coronaviruset.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer