Fikk sjokk-sms før «Farmen»

Kjæresten ga beskjed om at hun skulle på date med en annen.

BEKREFTER SMS: - Ja, det stemmer, sier Eirik Fønstelien om sjokk-meldingen han fikk fra kjæresten Camilla før «Farmen». Foto: TV 2
BEKREFTER SMS: - Ja, det stemmer, sier Eirik Fønstelien om sjokk-meldingen han fikk fra kjæresten Camilla før «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I lørdagens episode av «Farmen» må Eirik Fønstelien (24) ut i tvekamp mot Leif Birger Mækinen (53). Hvordan den duellen ender gjenstår å se, men det som er sikkert er at Fønstelien provoserte Simon Fjeld Mengaaen (21) såpass mye da han saboterte ukesoppdraget - at han til slutt altså valgte sin tidligere venn til førstekjempe.
 
Til Seher.no omtaler flere av årets deltagere Eirik som «lat». Noen mener også at ryggproblemene han var plaget med tidligere denne våren, var et skalkeskjul for noe helt annet...

- Ja, det stemmer at jeg fikk en sms av Camilla. Da tenkte jeg at dette var spikeren i kisten, innrømmer Eirik til Seher.no.
 
Fra før av er det kjent at 24-åringen og kjæresten, Camilla Tolaas, gjorde det slutt før Grimstad-gutten dro til TV 2-innspillingen på Tranøya, men at de fant tilbake til hverandre da han kom hjem.

Etter hva Seher.no kjenner til, fikk Eirik altså en krass melding fra Camilla, der hun skrev at det var slutt mellom dem, og at hun hadde valgt å gå på date med en annen gutt.

Dette skal ha preget «Farmen»-deltageren, som åpent snakket om dette med flere av de andre deltagerne under innspillingen.

Etter hva Seher.no får opplyst var årsaken til at Camilla valgte å sende denne meldingen og ville ta igjen mot Eirik at hun av ukjent grunn følte seg såret.

Men de to skal altså etter hvert ha funnet tilbake til hverandre igjen.

- Jeg og Camilla er som to motpoler som trekkes mot hverandre. Camilla har ekstremt fine øyne, og slike jenter får det som regel som de vil.

24-åringen avviser samtidig at ryggproblemene han en periode slet med var et skalkeskjul for at han var deppet etter den sjokkerende meldingen.

- Jeg har hatt vondt i ryggen de siste årene. Det var i Praha det smalt 14 dager før «Farmen»-innspillingen. Jeg trente bein på ett treningstudio, og la på 250 kg på beina. På den siste repetisjonen kjente jeg at noe gikk galt, forteller han.

Dermed startet rehabiliteringsprosessen, ifølge 24-åringen.

- Jeg gikk med korsett og lå for det meste de neste dagene. Men til slutt ble jeg lei og begynte å gjøre myke øvelser. Det kom seg til jeg skulle delta, men jeg hadde konstant vondt. I dag kommer det frem av MR-scanning at jeg har disc prolaps.  Den som sier noe annet må jo bare være misunnelig på den flott ryggen min, smiler Eirik Fønstelien til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter