Cara Delevingne:

Fikk sjokk på onaneringsseminar

Modellen ble bedt om å ta av seg trusen.

SERIE OM SEX: Cara Delevingne er snart klar med ny serie om menneskers seksualitet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SERIE OM SEX: Cara Delevingne er snart klar med ny serie om menneskers seksualitet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Cara Delevingne (30) er for tiden aktuell med serien «Planet Sex», som tar for seg de store spørsmål rundt menneskelig seksualitet.

Men innspillingen bød på flere overraskelser, spesielt da Delevingne skulle delta på et onaneringsseminar, skriver E!

NB: STERKE BILDER: Den haitiske artisten Michael «Mikaben» Benjamin falt om under en konsert i Paris lørdag 15. oktober. Vis mer

30-åringen hadde tatt med seg penn og papir til det hun trodde var et teoretisk seminar i et klasserom.

Det var det ikke.

Da Delevingne ankom rommet, ble hun møtt av rosa treningsmatte i skinn og seks personer.

- De sto rundt meg og sa: «Vel, ta av deg undertøyet. Her er glidemiddelet», forteller modellen til Variety.

«EX ON THE BEACH»: En ny deltaker sjekker inn og en voldsom krangler bryter ut da noen ønsker seg soverommet Caroline og Cristian sover på. Reporter: Celina Morken. Video: Discovery+ / Jenny Aas / Thea Hope Vis mer

Det skal ha vært langt utenfor komfortsonen til « Only Murders in the Building»-stjernen.

- Jeg visste ikke at jeg var så anstendig. Jeg har alltid trodd jeg var en ganske hipp og kul jente, som er med på alt. Men så tenkte jeg bare sånn «Beklager, nei, absolutt ikke, det vil jeg ikke gjøre».

Videre forteller Delevingne at hun aldri var skeptisk til å takke ja til serien, som har premiere i november, men at hun var nervøs under det hun kaller en absurd innspilling.

- Hver dag var helt annerledes. Den ene dagen gir du blodet ditt mens du får orgasme, den neste dagen besøker du et pornobibliotek.

«MATILDA»: Flere fans har kommentert at skuespilleren som spiller Miss Trunchbul ikke er til å kjenne igjen. Video: Netflix Vis mer

30-åringen har måtte tåle rykter og spekulasjoner rundt sin egen mentale helse den siste tiden.

Flere medier, blant annet TMZ, har skrevet om bildene av en tydelig sliten Delevingne som vandre rundt ustelt uten sko på vei til en flyplass i California.

Delevingne og skuespiller-venninnen Margot Robbie (32) var også nylig involvert i en dramatisk hendelse i Argentina, der en ivrig paparazzi endte på sykehus.

LES OGSÅ: Rystende detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer