Fikk sjokk da Tom Cruise ville skilles

- Jeg trodde livet vårt sammen var perfekt, sier Kidman. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se video øverst i saken!


SEOGHØR.NO: På 90-tallet var Hollywood-stjernene Nicole Kidman (45) og Tom Cruise (50) et av de aller heteste og mektigste parene i filmbyen.

Men etter 11 års ekteskap ville Tom plutselig skilles, og først nå, 11 år etter bruddet, forteller Kidman for første gang at skilsmissen kom som lyn fra klar himmel på henne.

- Jeg trodde livet vårt sammen var perfekt. Det tok utrolig lang tid for meg å komme meg på beina igjen. Det var et sjokk, forteller hun åpenhjertig til bladet DuJour.

Når skuespilleren ser tilbake på forholdet innrømmer hun at Cruise var midtpunktet i livet hennes - noen ganger til en usunn grad.

- Vi levde i en egen boble, bare vi to. Og vi ble veldig avhengig av hverandre. Jeg var totalt bundet til ham og ville gått til enden av jorda for ham. Jeg var som forhekset og dypt forelsket.

I dag er Nicole lykkelig gift med country-stjernen Keith Urban (45) og sammen lever de et roligere liv utenfor Hollywood-galskapen med døtrene deres Sunday Rose (4) and Faith Margaret (2).

- Livet mitt har forandret seg. Keith er en fantastisk mann som tar godt vare på meg, og får meg til å føle meg trygg. Vi liker ikke å være borte fra hverandre, sier hun. 

I sommer fikk Tom smake sin egen medisin da kona Katie Holmes (33) leverte inn skilsmissepapirer og flyttet til New York med datteren Suri (6) uten forvarsel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlene hyller Kidman


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer