RYSTET: TV-profil Stian Blipp fikk sjokk da han skrudde på mobiltelefonen søndag. Foto: Tore Skaar
RYSTET: TV-profil Stian Blipp fikk sjokk da han skrudde på mobiltelefonen søndag. Foto: Tore SkaarVis mer

- Fikk sjokk da jeg slo på telefonen

Stian Blipp hygget seg på fjellet med mobilfri sone da terroren rammet Paris.

SEOGHØR.NO: Denne helgen har TV-profil Stian Blipp (25) og kjæresten Jamina Iversen hygget seg på Biri i Oppland.

Og som seg hør og bør for mange av oss som er avhengig av mobiltelefon og internett, var det fryd og gammen for Blipp at det var dårlig dekning til fjells.

Men da Blipp skrudde på telefonen da han var tilbake til sivilisasjonen søndag formiddag fikk han sjokk - da tikket nemlig meldingene inn om de grufulle terrorangrepene i Paris natt til lørdag.

«En helg uten telefondekning og strøm har gjort underverker for sleten kropp og stappfult hode. Fikk sjokk da jeg slo på telefonen og så all ondskapen som har skjedd de siste dagene. All kjærlighet går ut til Paris og alle berørte av tragedien», skriver han til et bilde han har lagt ut på Instagram.

Blipp er ikke den eneste som har uttrykt sorg og frustrasjon over den tragiske hendelsen på sosiale medier.

Både Hollywood-kjendiser, bloggere og kongelige har sendt sine støtteerklæringer til ofrene for Paris-terroren, og deres pårørende.

PAR: Stian Blipp og kjæresten Jamina Iversen under Gullruten i Greighallen i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAR: Stian Blipp og kjæresten Jamina Iversen under Gullruten i Greighallen i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kongeparet har et nært forhold til kjærlighetsbyen

Kong Harald brukte slottets offisielle nettside Kongehuset.no for å dele sin kondolanse med folket:

«H.M. Kongen har med sorg mottatt nyheten om de grufulle angrepene i Paris fredag kveld. Kongen uttrykker sin dypeste kondolanse og medfølelse med alle som er rammet og med det franske folk».

Kong Harald og dronning Sonja har begge et nært forhold til kjærlighetsbyen Paris - og har besøkt storbymetropolen en rekke ganger. For kunstinteresserte dronning Sonja har også museet Louvre en spesiell plass i dronningens hjerte.

For nøyaktig 27 år siden, den 14. november 1988, var Sonja og Harald på offisielt besøk i Paris - da som kronprinspar - og bodde blant annet på lukusriøse Hotel Ritz.

Statsminister Solberg oppløst i tårer

Også statsminister Erna Solberg delte sine tanker med sine følgere på Twitter kort tid etter angrepene:

Lørdag formiddag fortalte en sønderknust statsminister Solberg at terrorangrepene har gått hardt inn på henne. I likhet med mange andre har hun et spesielt forhold til storbyen Paris:

- Jeg har giftet meg i Paris. Det er en by som jeg har vært veldig mye i. Å vite at de angriper uten mål og mening, det er tøft, fortalte en gråtkvalt Solberg under pressekonferansen lørdag formiddag.

Se DBTV-klippet fra pressekonferansen under:

LES OGSÅ: - Dette er ren ondskap