- Fikk sjokk da jeg gikk på badevekten

Paradise-livet satte sitt preg på kroppen til Madelen Voreland Berås.

TRANGERE KJOLER: - Jeg merket at kjolene satt trangere, sier Madelen Voreland Berås om de siste dagene av og tiden etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Her får hun hjelp av realitykollega Heidi Stueflotten til å få på seg festkjolen i tirsdagens e Foto: TV3
TRANGERE KJOLER: - Jeg merket at kjolene satt trangere, sier Madelen Voreland Berås om de siste dagene av og tiden etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Her får hun hjelp av realitykollega Heidi Stueflotten til å få på seg festkjolen i tirsdagens e Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Madelen Voreland Berås (20) er en av seks deltagere som er igjen i kampen om å vinne årets utgave av realityserien «Paradise Hotel».

Men livet inne på hotellet ble ikke bare brukt til å diskutere taktikk og kampen om å vinne førstepremien på opptil 300.000 kroner.

Madelen innrømmer at hun ofte benyttet seg av de mange søte fristelsene som fantes på kjøkkenet til skandalehotellet.

- Av og til spiste jeg sjokolade til frokost, og ofte ble det én i timen. Jeg fikk spesielt dilla på Snickers og en is som kokken lagde spesielt til meg. Den bestod av jordbær og sjokoladeis.

- Niklas (Vindel, Madelens romkamerat, red.anm) kalte meg «bamsemums» fordi jeg er så glad i godteri, sier hun til Seher.no og ler.

De mange fristelsene, kombinert med mye slaraffenliv langs bassengkanten, førte imidlertid til at Madelen raskt økte i vekt.

I episoden som vises på TV3 tirsdag, klager hun høylytt til venninnen Heidi Stueflotten over at hun ikke får på seg en av kjolene sine.

Til Seher.no sier Madelen at hun gikk opp fra 58 til 63 kg i løpet av realityoppholdet, den eneste av deltagerne som opplevde en slik vektøkning.

- Jeg fikk sjokk da jeg kom og så badevekten. Jeg har jo aldri veiet over 60 kg før. Men det ble mye usunn mat og mye drikking.

- Jeg vil ikke si at jeg var tykk, men jeg merket at kjolene mine satt mye trangere.

Madelen sier hun er fast bestemt på å komme tilbake til matchvekten, både av egne hensyn til seg seg selv og sin karriere som montérytter.

- Det er ikke noe galt med å veie over 60 kg, men som rytter lønner det seg å være litt lettere. Nå jogger jeg og trener litt styrke, i tillegg til treningen med hestene, sier hun til Seher.no.

Hun innrømmer imidlertid at Paradise-kiloene har vært vanskeligere å bli kvitt enn hun trodde.

- Jeg har gått ned en kilo, men ikke noe mer. Jeg tror årsaken er at det har blitt mye mer festing enn vanlig. Hver gang man fester blir treningen satt litt tilbake. Men det er nå vi kan utnytte dette, så får jeg heller trene hardere nå «Paradise Hotel» er over, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3 kl 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det har ikke vært noen fordel å være homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer