Carina Dahl om bruddet med kjæresten:

- Fikk sjokk da jeg ble singel

Carina Dahl letter på sløret om det tøffe bruddet.

VANSKELIG ÅR: Carina Dahl forteller åpenhjertig om det tøffe året etter bruddet med ekskjæresten Stian Lund. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VANSKELIG ÅR: Carina Dahl forteller åpenhjertig om det tøffe året etter bruddet med ekskjæresten Stian Lund. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For drøye to år siden gikk artist Carina Dahl (32) og kjæresten Stian Lund hver til sitt.

I et større intervju med VG erkjenner Dahl, som i disse dager er aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», at bruddet gikk hardt inn på henne.

- Det var et veldig tøft brudd. Hele 2016 gikk egentlig med på å lære meg å være alene. Jeg visste ikke at det skulle være så vanskelig, sier Carina til avisen.

- Jævlig år

Det var først i 2012 at paret gjorde romansen offentlig.

Selv om 32-åringen beskriver året etter bruddet som «forferdelig», mener artisten at hun har kommet sterkere ut av det.

- Jeg har på en måte alltid hatt noen der, og har alltid vært i kule forhold - uten sjalusi og med mye lidenskap. Så jeg fikk rett og slett sjokk da jeg ble singel. Fordi jeg var helt alene. Jeg måtte jobbe hardt med meg selv, og tenke at «herregud, du er født alene». Jeg hadde det jævlig i ett år etter bruddet, sier hun til VG.

Carina forteller at hun fortsatt er singel, men understreker at hun er fornøyd med sin nåværende tilværelse. Det står nemlig ikke stille for 32-åringen i disse dager.

UTEN EN TRÅD: I musikkvideoen til låta «Closer» stiller Carina Dahl opp splitter naken. Video: Virus AS Vis mer Vis mer

- Slag i ansiktet

Foruten å nylig ha skapt overskrifter for å ha oversatt megahiten «Despacito» til trøndersk, er hun som nevnt deltaker i den niende utgaven av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Så langt har man sett at flere av deltakerne har fått møte sine største frykter. I søndagens episode var det Carina sin tur til å utfordre frykten sin.

VAR LIVREDD: Carina Dahl er ofte å se stylet i dyre kjoler og med høye hæler, i stor kontrast til turmennesket man får møte på tv-skjermen. Søndag måtte hun utfordre sin største skrekk. Foto: Kristin Folsland Olsen, TVNorge
VAR LIVREDD: Carina Dahl er ofte å se stylet i dyre kjoler og med høye hæler, i stor kontrast til turmennesket man får møte på tv-skjermen. Søndag måtte hun utfordre sin største skrekk. Foto: Kristin Folsland Olsen, TVNorge Vis mer

Deltakerne måtte nemlig gjennom Utladalen inn i Jotunheimen, før de endte ved Vettisfossen. Der var det spent opp hengekøyer deltakerne skulle sove i, 275 meter over bakken.

For Dahls del, var opplevelsen som et slag i ansiktet.

- Jeg har seriøst skikkelig høydeskrekk, og det er mange der ute som ikke forstår seg på det. For meg er det veldig fysisk, og jeg blir helt skjelven i beina. Jeg blir svimmel og uvel. Det er vanskelig å forklare, men jeg sliter med å fokusere når jeg er ved høyder, fortalte Dahl til Se og Hør søndag.

Selv om Dahl kjente på en enorm frykt, var hun svært fornøyd med å ga gjennomført etappen.

- Det hadde nok vært en angrende Carina som kom tilbake til Oslo om jeg ikke tok utfordringen. Hele kroppen min strittet imot, men jeg måtte gjøre det for mestringsfølelsens del. Det var fælt, men måtte skje, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt fridd til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer