Anne Wennerholm:

Fikk sjokk da Carola avslørte romansen deres

- Det skremte meg vekk fra offentligheten for evig tid, sier den svenske tv-profilen.

VENNSKAPET UTVIKLET SEG TIL NOE MER: I 2014 avslørte den svenske sangstjernen Carola Häggkvist at hun i tenårene var romantisk involvert med tv-profil Anna Wennerholm. Foto: NTB scanpix
VENNSKAPET UTVIKLET SEG TIL NOE MER: I 2014 avslørte den svenske sangstjernen Carola Häggkvist at hun i tenårene var romantisk involvert med tv-profil Anna Wennerholm. Foto: NTB scanpix Vis mer

For fire år siden var den svenske sangstjernen Carola Häggkvist (52) med i tv-programmet «Så mycket bättre», som er den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes».

I likhet med den norske versjonen, er det ikke uvanlig at artistene som er med velger å åpne seg om både opp- og nedturer i livet.

Da Carola var med i 2014, avslørte hun at hun i sine yngre dager hadde en romantisk relasjon med venninnen og den svenske tv-profilen Anna Wennerholm (49), kjent fra programmet «Måndagsklubben» på Kanal 5.

- Vi var ikke kjærester, men jeg testet ut ting … Det var vanskelig fordi jeg kjente en ekstrem tiltrekning og kraft. Jeg vet ikke om det var ekte kjærlighet eller bare begjær, for man er jo seksuell som tenåring, sa hun den gang, ifølge Hänt.

SATT UT: Carola Häggkvist gjester Skavlan, og blir satt ut når han spør om frieri. Video: NRK Vis mer

I et nytt intervju med Expressen forteller Anna Wennerholm at hun på sin side ble fullstendig tatt på senga av artistens avsløring, og at det den gang var tungt å ta innover seg.

- Jeg fikk sjokk. Alt kom tilbake til meg, og jeg var ikke forberedt. Det skremte meg vekk fra offentligheten for evig tid. Det var ikke kult, sier hun.

Ville bli informert

Ifølge tv-profilen vokste hun opp sammen med Carola, og på grunn av en vanskelig tenåringstid, bodde hun hos artistens familie i et og et halvt år i tenårene.

De startet som gode venninner, men etter hvert utviklet det seg til noe mer.

Wennerholm hevder at hun allerede gikk gjennom en tøff tid da Carola avslørte historien deres i beste sendetid på TV4.

- Jeg hadde fått mitt første hjerneinfarkt da. Jeg hadde nettopp kjørt hjem på min første permisjon og ble fulgt til leiligheten min. «Så mycket bättre» var det første tv-programmet jeg så på. Det jeg følte var at det hadde vært fint med en samtale for å informere meg om hva som ville skje, sier hun og fortsetter:

- På en annen side så hun veldig lei seg ut, og det var dypt. Hun trengte tydeligvis å åpne seg. At hun valgte å snakke om forholdet vårt i programmet, viser at hun har mye mot.

I dag har de tidligere bestevenninnene lite kontakt.

- Vi har vokst fra hverandre de siste fire årene. Det kommer av helsetilstanden min, men selvfølgelig også av hennes valg. Vi har sendt tekstmeldinger noen ganger. Vi lever forskjellige liv, men jeg er ikke sint eller bitter, forklarer hun.

Expressen har ikke lyktes i å få en kommentar fra Carola.

GLASS, ROLIG OG PULiNG:: Det blir riktig så festlig når Asbjørn Brekke snakker med Carola om språkforsjeller. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

Etter «Fångad av en stormvind»-sangerens avsløring i 2014, valgte Anna Wennerholm å bekrefte at det var sannhet i historien hennes.

- Det stemmer at det var meg. Det er ingen løgn i det, men vi var ikke sammen. Vi hadde en romanse, sa hun til Expressen den gang.

Hun presiserte nok en gang at de aldri var kjærester.

- Vi likte hverandre veldig godt, og var bestevenner. Når man er yngre kan man synes det er spennende, men vi ble aldri et par, uttalte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Den svenske sangstjernen er i dag i et forhold med musiker Jimmy Källqvist. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Den svenske sangstjernen er i dag i et forhold med musiker Jimmy Källqvist. Foto: NTB scanpix Vis mer

Droppet samboerskap

I dag er Carola Häggkvist sammen med Jimmy Källqvist (47). De har vært sammen siden 2014, og i et intervju med Dagbladet Magasinet året etter innrømmet hun at det var hun som sjekket opp kjæresten.

Hun fortalte at hun benyttet seg av sjekkereplikken «Noen mener at du og jeg burde bli sammen».

- Da så han på meg, og svarte: «Ja, det kan vi vel». Og vi lo så det hørtes i hele restauranten, fortalte hun og fortsatte:

- Så ble det oss! Før vi skiltes tok vi et bilde. Sto tett sammen, og da snudde han seg plutselig mot meg og kysset meg. Det var så herlig, og jeg tenkte at her kan jeg bli stående lenge. Han vant hjertet mitt gjennom humoren, stilen og kysset, ganske enkelt.

Kort tid etter begynte duoen å hinte om at de så for seg giftermål i fremtiden. Tidligere i år tok de forholdet et steg videre da de flyttet inn sammen.

I oktober i fjor kunne nemlig paret glede seg over å ha funnet drømmehuset sammen, i Steninge slottsby i Sverige.

Saken fortsetter under.

Få måneder senere avslørte artisten at de ikke skulle flytte sammen likevel. Hun påpekte imidlertid at de ikke har skilt lag av den grunn.

«Vi kommer ikke til å flytte sammen før vi er forlovet og vil gå hele veien sammen med integritet og respekt for hverandres vurderinger og ulikheter. Uten ring = ingen forpliktelser eller ansvar. Vi må klare å forstå hverandre i gode og onde dager, og kunne løfte hverandre og bli det beste for hverandre før det å bli det beste for hverandre før det å bli samboere blir aktuelt», er noe av det hun skrev i det lengre innlegget på Instagram den gang.

Se dette innlegget på Instagram

My style comes with me.. 'Ränderna går aldrig ur en'. Iallafall inte när man flyttar in själv och inte med någon annan som vill ha en annan soffa el hänga tavlan på ett annat sätt. Jimmy har köpt en egen tomt på Steninge slottsby 👍🏼🌟 som blir klar nångång kring årskiftet. Medan jag bor i slottsparken och förbereder ladan och julkonserterna! Vi är snarare 'särbos' och kommer inte flytta ihop förrän vi är förlovade och är där att vi vill satsa hela vägen tillsammans med integritet och respekt för varandras värderingar och även olikheter. Utan ring = inget commitment or responsibilty. Vi måste se att vi kan mötas, förstå varandra i goda och onda dagar, kunna lyfta varandra o bli det bästa för varandra innan ett ev gemensamt boende blir aktuellt. ( Även om vi har ett sommarhus i Sydafrika ) Men det räknas inte riktigt.. 😉👏🏼👏🏼 Och även om vi upplevt mycket fint, vackert och lycka tillsammans så är vi inte riktigt framme vid målet än. Och kanske är det så att vi inte kommer dit tillsammans trots allt gott vi fått varit med om?! Kanske får vi vara glada och tacksamma för allt vi fick dela och uppleva tillsammans dessa år, med viss sorg också såklart då man alltid önskar att det skall vara stark kärlek livet ut. Men hjärtat kan vi inte lura el kuva, inte en gång till.., om vi inte vill försöka manipulera den för att vi vill så mycket. Det vill inte jag. Så jag väljer att låta stormvinden blåsa i mitt hår och i mina lungor, blåsa rent allt damm och allt gammalt för att allt det nya skall kunna få plats i mitt liv. Både bokstavligt och själsligen. Vi får se om ögon kan öppnas och nytt liv kan slå rot för en ännu djupare kärleksrelation. Om inte så är jag glad över vår tid vi fick och som vi gjorde något gott av! Vilken vän och medmänniska jag har lärt känna. Och jag kan gärna tänka mig fler 'ränder' i mitt vardagsrum.. Inte bara mina egna! Rubb it off on me, but with style. Find the keys to my heart and I'll ask you to marry me.. No worries! But if the keys dont find It's way to my heart, I am a woman who wont teach or lead you to it any longer. ( We wimen has been projectleaders for men too long now!!) I do think we need a pure transformation-revival amongst men today!

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

LES OGSÅ: - Et mirakel at jeg overlevde