«Farmen kjendis»:

Fikk sjokk-beskjed

- Det var en psykisk tung natt, det skal jeg innrømme, sier Jan Tore Kjær.

TUNG BESKJED: Jan Tore Kjær fikk en tung beskjed hjemmefra mens han var inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TUNG BESKJED: Jan Tore Kjær fikk en tung beskjed hjemmefra mens han var inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Årets sesong av TV 2-programmet «Farmen kjendis» har mildt sagt ikke holdt tilbake på dramatikk, splittelser og intriger. Nå er det omsider duket for den store finaleuka, og flere venter trolig i spenning på hvem som stikker avgårde med premien.

Etter nesten seks beinharde uker på Steinsjøren gård i Østre Toten, er tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær (54) blant de gjenværende deltakerne.

Lite visste 54-åringen at «Farmen»-oppholdet skulle ta en brå vending kvelden før hinderløypen, som er den tradisjonelle finaleøvelsen i «Farmen»-sammenheng.

- Ble helt knekt

Overfor Se og Hør avslører Kjær at han kvelden før fikk sjokkbeskjed fra kona Anne (54) og datteren Jenny (21).

- Både kona og datteren min hadde fått corona. Og datteren min har astma og er i risikosonen, så det ble vurdert om hun skulle legges inn på sykehus. I tillegg var et annet familiemedlem også lagt inn på sykehus samtidig, kritisk.

Han fortsetter:

- Det var en psykisk tung natt, det skal jeg innrømme. Det var vondt. Det som er spesielt med «Farmen kjendis» er at man ikke får ha kontakt med noen utenfor. Og det kan jeg forstå, for når jeg fikk den telefonen fra familien, så gikk jeg rett inn i destruktive tanker. Det å ikke ha kontakt med familie er viktig for at man skal være motivert til å være der, men jeg opplevde det som tøft psykisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer