Jenna Dewan:

Fikk sjokk av eksmannens nye forhold

- Jeg følte meg overrumplet.

ANTE INGENTING: Et halvt år etter at stjerneparet Jenna Dewan og Channing Tatum besluttet å gå hver til sitt, sprakk nyheten om at sistnevnte hadde funnet kjærligheten på ny med artist Jessie J. I Jennas nye bok kommer det frem at hun fikk vite om romansen samtidig som resten av verden. Foto: NTB Scanpix.
ANTE INGENTING: Et halvt år etter at stjerneparet Jenna Dewan og Channing Tatum besluttet å gå hver til sitt, sprakk nyheten om at sistnevnte hadde funnet kjærligheten på ny med artist Jessie J. I Jennas nye bok kommer det frem at hun fikk vite om romansen samtidig som resten av verden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sin nye bok «Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day», hevder Jenna Dewan (38) at hun ikke ante at eksmannen, «Magic Mike»-stjernen Channing Tatum (39), hadde funnet kjærligheten på ny før det nådde amerikanske medier.

I boken skriver 38-åringen at hun følte seg «overrumplet» da nyheten om at Channing hadde funnet lykken med artist Jessie J (31) sprakk i oktober i fjor.

Nyheten kom bare et halvt år etter at Jenna og Channing annonserte at de skulle gå hver til sitt etter ti år som mann og kone og tretten år som kjærester.

Vanskelig å takle

Det er tydelig at måten 38-åringen fant ut om eksmannens nye forhold på, gikk hardt innpå henne.

- Jeg har lært ting om eksen min som de fleste ikke trenger å møte, og over internett - mens det skjedde. Der var jeg, på et fly, alene, mens jeg fant ut om dette forholdet. Jeg følte meg overrumplet. Det var veldig vanskelig å lære alt om min personlige situasjon sammen med resten av verden, skriver Jenna i boken, ifølge E! News.

LAV PROFIL: Channing Tatum og Jessie J ble koblet til hverandre i oktober i fjor, og i midten av mars klarte de ikke lenger å skjule følelsene for omverdenen, da de vandret hånd i hånd i Londons gater. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Channing Tatum og Jessie J ble koblet til hverandre i oktober i fjor, og i midten av mars klarte de ikke lenger å skjule følelsene for omverdenen, da de vandret hånd i hånd i Londons gater. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I boken legger ikke 38-åringen skjul på at det var vanskelig å forholde seg grasiøs da hun fikk vite om forholdet til eksmannen.

- Det er da din virkelige karakter kommer ut. I stedet for å reagere slik jeg ønsket, spurte jeg meg selv: «Hvordan velger jeg å reagere fint i dette øyeblikket?». Hadde jeg ikke fått øvd meg på denne livsstilen på forhånd, hadde jeg definitivt ikke håndtert denne nyheten veldig grasiøst, fortsetter Jenna i boken.

Var i sjokk

I boken innrømmer Jenna også at skilsmissen med Channing gikk hardt innpå henne, og at hun i starten følte at hun var stengt inne i et mørkt skap, desperat etter å komme seg ut.

- Jeg var i sjokk. En uke hadde jeg det veldig bra, og den neste ble jeg slått av helt nye følelser. Ryktemøllene krevde historie etter historie. Det var mange ganger jeg gjemte meg under dyna og lurte på hva som ble det neste. Smertene traff meg som et snøskred. Jeg var fullstendig overveldet av frykt og tristhet, er noe av det Jenna skriver i boken om følelsene hun satt med.

38-åringen innrømmer også at hun vokste mye som følge av skilsmissen, og at den testet henne på måter hun aldri hadde sett for seg.

INGEN ANELSE: Jenna Dewan hevder at hun fikk vite om eksmannen Channing Tatums nye forhold samtidig som resten av verden. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
INGEN ANELSE: Jenna Dewan hevder at hun fikk vite om eksmannen Channing Tatums nye forhold samtidig som resten av verden. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang Jenna forteller åpent om følelsene sine rundt skilsmissen med Hollywood-stjernen. I et nylig intervju med People fortalte hun blant annet om årsaken til bruddet.

- Folk vokser og forandrer seg, og noen ganger vokser man og forandrer seg sammen. Så det var ikke noe som skjedde over natten. Det var ikke en spesiell hendelse. Jeg tror det bare sakte, men sikkert gikk opp for oss at vi ønsket ulike ting, fortalte hun til People, ifølge Contact Music.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Hyllet kjæresten

Det er ingen tvil om at mye har skjedd i livene til både Channing og Jenna siden skilsmissen ble et faktum. Begge har funnet lykken på hver sin kant, Channing med Jessie J, og Jenna med skuespilleren og sangeren Steve Kazee (43).

I september kom også den gledelige nyheten om at sistnevnte par venter sitt første barn sammen.

View this post on Instagram

Speaking of peace....❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

- Vi er overlykkelige og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, fortalte de vordende foreldrene til People i september.

Noen timer etter at babynyheten kom, delte Jenna et innlegg på Instagram der hun takket for all kjærlighet hun hadde fått etter at graviditeten ble offentlig kjent. Der hyllet hun også kjæresten:

- Å bli mor er ganske enkelt den absolutt beste, mest utrolige tingen som noen gang har skjedd meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven og jeg kunne ikke gledet meg mer over å utvide familien vår sammen! Takk for all kjærligheten, folkens, skrev hun til et bilde av seg selv og datteren Everly, som hun har sammen med eksmannen Channing.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak det 20 år lange ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer