Fikk sjokk av egen julegave

- Av og til går det litt fort i svingene, innrømmer Tor Endresen.

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg jul og allerede har julelysene kommet opp både i bygatene og i husvinduene rundt i landet.

For å hjelpe deg med å komme i julestemning var Tor Endresen (54), Elisabeth Andreassen (55) og Pål Anders Ullvålseter (44) på plass på Operataket i Oslo.

Med seg hadde de rundt 100 juletrær og flere hundre julelys.

De aller fleste av oss har noen ritualer eller faste ting man må gjennomføre før julen virkelig kan begynne. Det samme gjelder for Pål Anders, Elisabeth og Tor.

- Det er jo å fly rundt på storsenteret lille juleaften da. Det må jeg gjennom. Det er jo litt gøy, og det blir jo kanskje de beste presangene fordi det blir jo ekstra dyrt, forteller Pål Anders Ullevålseter.

- Jeg skjønner ikke at de mannfolka orker det. Stå i kø og skal pakke inn og masse folk. Da er jeg hjemme å ordner med mat og koser meg, sier Elisabeth.

JULESTEMNING: Runt 100 juletre og flere hundre julelys prydet torsdag Operataket i Oslo sentrum.
JULESTEMNING: Runt 100 juletre og flere hundre julelys prydet torsdag Operataket i Oslo sentrum. Vis mer

Men det er ikke alltid det er like lurt å være ute i siste liten. For Tor Endresen ble tidsmangelen til en dyr affære.

- Jeg hadde jo en episode da jeg skulle kjøpe en klokke til min kone. Jeg syns den var veldig fin, og ekspeditøren sa at «denne her kommer hun til å bli veldig glad for». Så jeg dro kortet. Jeg mente den kostet 1800 kroner, men da jeg fikk regningen viste det seg at den kostet 18 000 kroner. Så av og til går det litt fort i svingene. Men hun ble veldig glad for den klokken, ler Tor Endresen.

LES OGSÅ:  - Jeg har en ledestjerne