Asap Rocky:

Fikk sjokk: - Måtte være det samme teppet

Da amerikanske Sarah så artistens antrekk på Met-gallaen, måtte hun raskt ta en titt i gamle fotoalbum.

LAPPETEPPE: Artist Asap Rocky var blant annet godt innpakket i dette teppet under årets Met-galla. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/NTB
LAPPETEPPE: Artist Asap Rocky var blant annet godt innpakket i dette teppet under årets Met-galla. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

13. september var det endelig duket for en stjernespekket Met-galla, to og et halvt år etter at gallaen sist kunne gå av stabelen som normalt.

Den røde løperen var fullspekket av kjendiser i designerantrekk - men det var spesielt ett antrekk som fikk stor oppmerksomhet. Ikke bare stilte artist Asap Rocky (32) og kjæresten Rihannas (33) opp for første gang sammen på løperen - Asap Rocky var også godt innpakket i et digert lappeteppe.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Lappeteppet fikk stor medfart på sosiale medier, og fansen produserte raskt såkalte memes, og gjorde narr av det hele. Nå, to uker senere, får antrekket nok en gang oppmerksomhet.

Det er imidlertid av helt andre grunner enn tidligere.

Oldemors teppe

En helt ordinær bruker av Instagram ved navn Sarah, delte nemlig nylig et innlegg der hun forteller at overraskelsen ble stor da hun først så Asap Rocky på Met-gallaen tidligere denne måneden.

«Så min oldemors teppe ble donert til en antikkbutikk for en stund tilbake. Når jeg så Met-galla-bildet innså jeg umiddelbart at det måtte være det samme teppet», skriver kvinnen på Instagram.

Innlegget hun har delt, består av to bilder: Ett hvor man ser artisten iført teppet, og ett av en seng dekket med det som likner det samme teppet.

«Jeg leste Vouge-artikkelen om at designeren fant teppet sør i California, og kontoret hans er ikke langt unna oss her i Venice, California. Jeg beordret moren min til å se gjennom bildene av det på vår gamle seng», fortsetter hun, og legger til:

«Ser ut som at oldemor Mary dro på Met-gallaen».

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Amerikansk historie

Flere hevet som nevnt øyenbrynene, da de så Asap Rocky på Met. Det skal likevel ha vært en god grunn til at han tok med teppet denne kvelden. Designeren bak artistens antrekk, har, slik Sarah forteller, forklart overfor Vouge at teppet ble funnet i en bruktbutikk.

Grunnen til at designeren, hvis navn er Eli Russel, plukket med seg teppet, var fordi han mente det representerte gallaens tema godt.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Årets tema var «In America: A Lexicon of Fashion», og dreiet seg rett og slett om å sette lys på amerikansk mote. Russel mener lite skriker Amerika som et godt gammeldags lappeteppe.

Sarah, kvinnen som hevder at teppet tidligere har tilhørt hennes oldemor, har ikke av hensikt å beskylde noen for å stjele.

«Jeg delte dette, fordi jeg syntes det var utrolig at en ting som min oldemor laget av kjærlighet til moren min, for å holde henne varm, og ble donert slik at det kunne holde noen andre varme eller solgt for å skaffe penger til en nydelig veldedighet, til slutt ble brukt til et fantastisk utsagnskunstverk av utrolig dyktige mennesker som tok det til det neste nivået», skriver hun på Instagram.

Sarah forteller at hun har vært i kontakt med Eli Russel, som satte sammen Met-Galla-antrekket, og at det var en hyggelig samtale.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hva er det jeg ser på?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer