Naomi Campbell:

Fikk sitt første barn som 50-åring

Supermodellen annonserer at hun har fått ei lita jente.

BLE MAMMA: Naomi Campbell har fått ei datter. Foto: Shutterstock
BLE MAMMA: Naomi Campbell har fått ei datter. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Naomi Campbell har blitt mamma i en alder av 50 år. Det annonserer hun selv på sin egen Instagram- og Twitter-profil.

Dette er Campbells første barn.

NAKEN: Nylig publiserte den britiske modellen Naomi Campbell noen dristige bilder fra T-banen i New York. Vis mer

«Ingen kjærlighet er større»

«En skjønn liten velsignelse har valgt meg til å være hennes mamma. Jeg er så beæret av å få denne milde sjelen inn i livet mitt. Ord kan ikke engang beskrive det livslange båndet som jeg allerede deler med min engel. Ingen kjærlighet er større enn dette», skriver hun, under et bilde av den nyfødtes føtter.

I posten tagger hun sin egen mor, men hun avslører ingen andre detaljer om sin lille datter.

Modellen, som nylig var å se på catwalken for designeren Michael Kors, uttalte for drøye fire år siden, i 2017, at hun hadde et brennende ønske om å få barn én vakker dag.

- Jeg tenker på det å få barn hele tida. Og nå, som vitenskapen er som den er, så kan jeg få det når enn jeg vil, sa hun den gang til Evening Standard.

Overstrømmes av gratulasjoner

50-åringen har fortsatt til gode å røpe den lille babyens navn. Det som i hvert fall er sikkert er at fansen er i ekstase over nyheten, og gratulasjonene fortsetter å strømme på i kommentarfeltet etter at hun postet den gledelige nyheten.

Naomi Campbell, Graham Norton, Natasha Hamilton og flere kjente personligheter filmes på rød løper på vei inn til BAFTA-showet. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer

«Ja! Din velsignelse er hennes velsignelse. Jeg er helt sikker på at du vil bli en helt fantastisk mamma», er det en som skriver, mens en annen følger opp med følgende:

«Gratulerer dronning Naomi. Så glad på både dine og babyens vegne. Hun er veldig heldig».

Har delt lite

Campbell, som har tråkket ned utallige catwalker i løpet av sin lange karriere, har underveis vært svært sparsom med å dele for mye rundt privatlivet sitt for offentligheten.

Hun har heller ikke snakket om hvem som er barnets far, eller om hun i det hele tatt er i et forhold om dagen.

Vis mer

- Jeg ville elsket å få barn, og avskriver ingenting i livet. Jeg elsker barn og det vil jeg alltid gjøre, sa hun imidlertid i et intervju med Vogue i 2018.

Hun fortsatte:

- Når jeg er rundt barn, blir jeg et barn selv. Jeg blir en liten jente, og det er noe jeg aldri vil miste.

LES OGSÅ: - De tar så godt vare på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer