Hadia Tajik og Kristian Skard:

Fikk sitt første barn sammen

Babylykke for Ap-politikeren og forloveden.

BABYLYKKE: Ap-politiker Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard har fått en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Ap-politiker Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard har fått en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AP-nestleder Hadia Tajik (37) og forloveden Kristian Skard (48) har fått sitt første felles barn sammen. Det skriver Avisa Oslo.

Avisa skriver at paret har fått ei jente ved navn Sofia Tajik Skard, og at hun kom til verden i går.

Tajik bekrefter selv nyheten på Facebook, hvor hun forteller at datteren er oppkalt etter hennes mor, Safia.

«Kristian og jeg er så takknemlige for hjelpen vi har fått av de flinke folka på Ullevål», skriver hun til et bilde av den lille jenta.

Se og Hør har vært i kontakt med Tajiks seniorrådgiver Jorid Juliussen Nordmelan, som viser til Facebook-innlegget til Hadia. Tidligere skrev hun at hun ikke kunne bekrefte omtalen fra Avisa Oslo.

Gravidnyheten avslørte Tajik selv på Facebook i sommer.

«Vi blir en til i familien. Nå er jeg tre måneder på vei. Kristian og jeg gleder oss veldig», skrev hun da.

Til Se og Hør fortalte hun at hun i første delen av svangerskapet hadde vært litt kvalm og trøtt, men at formen bedret seg.

TUNG TID: Hadia Tajik og Kristian Skard har lenge ønsket seg barn, men å få det, skulle bli vanskeligere enn de hadde trodd. Vis mer

- Kristian har allerede to flotte barn på 22 og 19 år fra tidligere. Nå får vi en sammen, sa hun da.

- Vi gleder oss veldig til å bli en til i familien. Så satser jeg på at babyen får flest egenskaper fra mora, sa Skard til Se og Hør.

BABYLYKKE: Hadia Tajik har blitt mor for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Hadia Tajik har blitt mor for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Forlovet seg

Paret annonserte i mai 2019 at de var forlovet.

- Det var veldig fint og rørende da Kristian fridde. Jeg trodde vi skulle gjøre helt vanlige ting, og kom usminket i slitte olabukser og svart genser da vi skulle ses. «Neste gang må du si fra først så jeg kan pynte meg litt», lo jeg etterpå, sa Tajik til Se og Hør den gang.

I april samme år kjøpte de seg bolig i Oslo sammen - til en prislapp på 10 millioner kroner, ifølge VG.

Skard er nå seniorrådgiver og partner i PR-byrået Try Råd.

Både Tajik og Skard har tidligere vært gift. Sistnevnte tok ut separasjon fra sin tidligere kone i 2018, mens Tajik og hennes eksmann tok ut skilsmisse i februar 2016.

LES OGSÅ: - Det blir tomt uten ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer