Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck:

Fikk sitt første barn sammen

Skuespiller Agnes Kittelsen har blitt mamma på nytt.

BABYLYKKE: Skuespiller Agnes Kittelsen og musiker-ektemannen Lars Winnerbäck er blitt foreldre til sitt første felles barn. Foto: Tore Skaar
BABYLYKKE: Skuespiller Agnes Kittelsen og musiker-ektemannen Lars Winnerbäck er blitt foreldre til sitt første felles barn. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Så sent som i slutten av februar bekreftet skuespiller Agnes Kittelsen (38) til VG at hun og ektemannen Lars Winnerbäck (43) ventet sitt første barn sammen og at fødselen var nært forestående.

Og nå har babyen kommet til verden. Det bekrefter Kittelsens agent, Lene Seested, overfor TV 2.

- Den 7. mars kom deres nydelige datter til verden, sier hun.

Kittelsen har fra før sønnen Vetle (12) med eks-samboer og skuespiller Endre Hellestveit (42), mens Winnerbäck har sønnen Ebbe (14) fra et tidligere forhold.

BLE FORELDRE: Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck poserte sammen på den røde løperen under Amandaprisen i 2016. Nå har de fått sitt første felles barn. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck poserte sammen på den røde løperen under Amandaprisen i 2016. Nå har de fått sitt første felles barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Pendler

Den nyfødte babyen er altså deres første felles barn.

- Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk, sa Winnerbäck til Expressen i 2016.

Kittelsen, som er kjent for roller i storfilmer som «Kon-Tiki» og «Max Manus», ble kjæreste med den svenske musikeren høsten 2013.

I 2014 viste de to seg på den røde løperen sammen for første gang.

- Veldig heldig

Paret forlovet seg sommeren 2015, og giftet seg i all hemmelighet i april året etter, i Katarinakirken i Stockholm.

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og der, sa en nygift Kittelsen til Dagbladet noen måneder etter bryllupet.

Winnerbäck er blant Sveriges mest kjente og populære artister, og er blant annet kjent for låtene «Om du lämnade mig nu» og «Kom änglar». Kittelsen har i tillegg til film, også medvirket i TV-serier som «Dag», «Halvbroren» og «Exit». På Det Norske Teatret har hun spilt i blant annet «Brand» og «Kafka på stranda».

LES OGSÅ: Vil holde fødselen hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer