Fikk sitt andre sett med tvillinger

- Vi er så utrolig lykkelige, stråler tennis-stjernen og den nybakte firebarnsfaren Roger Federer.

FIRE BLE TIL SEKS: Roger og Mirka Federer fikk tvillinggutter tirsdag. Fra før har de tvillingjenter.
FIRE BLE TIL SEKS: Roger og Mirka Federer fikk tvillinggutter tirsdag. Fra før har de tvillingjenter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember avslørte den sveitsiske tennisproffen Roger Federer (32) at kona Mirka var gravid igjen.

Tirsdag ble paret, som allerede har de eneggede tvillingdøtrene Myla og Charlene (4), overraskende nok foreldre til enda et tvillingpar.

- Mirka og jeg er så utrolig lykkelige over å kunne fortelle at Leo og Lenny ble født i ettermiddag, jublet Federer på Twitter.

Oddsen for å få to sett med tvillinger er kun 1 til 700.000.

Mandag kunngjorde 32-åringen at han hadde trukket seg fra Madrid Open tennis match i Spania kommende helg for å være med under fødselen.

- Jeg har bestemt meg for å trekke meg fra Madrid for å være sammen med min kone de neste spennende ukene for familien vår. Jeg beklager til fansen min, men håper å være tilbake i Madrid neste år, skrev han på Facebook.

De nybakte firebarnsforeldrene har vært sammen en rekke år og giftet seg i 2009. Tre måneder senere så tvillingjentene dagens lys.

HAR HENDENE FULLE: Mirka og Rogers tvillingdøtre har blitt stolte storesøstre. Foto: REX/Juergen Hasenkopf/All Over Press
HAR HENDENE FULLE: Mirka og Rogers tvillingdøtre har blitt stolte storesøstre. Foto: REX/Juergen Hasenkopf/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Katie Price venter sitt femte barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer