<strong>BLE FORELDRE IGJEN:</strong> Miranda Kerr og ektemannen, Snapchat-gründeren Evan Spiegel, har blitt foreldre på nytt. Her er de to avbildet i Det hvite hus i 2016. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE IGJEN: Miranda Kerr og ektemannen, Snapchat-gründeren Evan Spiegel, har blitt foreldre på nytt. Her er de to avbildet i Det hvite hus i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miranda Kerr ble mamma for tredje gang:

Fikk sitt andre barn på halvannet år

Supermodellen er blitt trebarnsmor.

Publisert
Sist oppdatert

I mars kunne den australske supermodellen Miranda Kerr (36) avsløre at hun og ektemannen, Snapchat-gründeren Evan Spiegel (28), ventet sitt andre felles barn.

Nå er ventetiden over.

Paret har nemlig blitt foreldre til en liten gutt. Det bekrefter en representant for paret til People.

Røper babynavnet

36-åringen har også delt nyheten på Instagram. Der avslører hun dessuten at sønnen har fått navnet Myles.

- Vi er overlykkelige over at Myles har kommet til verden, og setter stor pris på alle lykkeønskninger og fine ord gjennom denne spesielle tiden. Vi kunne ikke vært mer glade over å kunne ønske vår skjønne sønn velkommen i familien, skriver Kerr.

Fra før har paret sønnen Hart Spiegel (1), som kom til verden i mai 2018 - altså i underkant av halvannet år før Kerrs siste fødsel.

I tillegg har supermodellen sønnen Flynn Christopher Bloom (8) sammen med eksmannen Orlando Bloom (42). De to var et av Hollywoods mest omtalte par, men gikk fra hverandre i 2013, etter om lag tre års ekteskap.

Artikkelen fortsetter under bildene.

<strong>FLOTT:</strong> Miranda Kerr viste frem magen på den røde løperen kort tid etter at hun annonserte den forestående familieforøkelsen i slutten av mars 2019. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Miranda Kerr viste frem magen på den røde løperen kort tid etter at hun annonserte den forestående familieforøkelsen i slutten av mars 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>FORRIGE GANG:</strong> Evan Spiegel holder på babymagen til Miranda Kerr under hennes andre svangerskap, i februar 2018. Foto: Broadimage/ REX/ NTB scanpix
FORRIGE GANG: Evan Spiegel holder på babymagen til Miranda Kerr under hennes andre svangerskap, i februar 2018. Foto: Broadimage/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Giftet seg på nytt

Miranda møtte sin syv år yngre nåværende ektemann for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I 2017 giftet paret seg i all hemmelighet. Begge holdt lenge tett om bryllupet, men den verdenskjente fotografen Patrick Demarchelier foreviget bryllupet - som fant sted i parets hjem i Los Angeles sammen med omtrent 45 gjester - på vegne av Vogue.

Der fikk man også det første glimtet av supermodellens brudekjole, spesiallaget for anledningen. Den var signert Dior, og er av såkalt haute couture-kvalitet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Uvanlig forhold

Til tross for at Kerr og Bloom gikk hver til sitt i 2013, har de bevart en god relasjon. I dag er for øvrig Bloom forlovet med artisten Katy Perry (34).

I et intervju med magasinet People har den australske modellen fortalt at hun og eksmannen fortsatt har et spesielt og nært forhold. Nært på en måte som gjør at hun velger å omtale han som «en bror».

- Vi er en moderne familie. Jeg og Orlando har en fantastisk kjemi, og kunne nærmest vært i slekt. Han er som en bror for meg, fortalte hun, og fortsatte:

- Det er en merkelig greie, men vi bryr oss virkelig om hverandre. Jeg føler meg veldig heldig.

Video: NTB Scanpix / Splash Vis mer

LES OGSÅ: Har de giftet seg i hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer