FIKK FORBUD MOT Å FORSTØRRE BRYSTENE: Legen satte foten ned da Silje Winther ville forstørre brystene før hun sjekket inn på «Paradise Hotel», fordi et bein i brystkassen hennes kan få innleggene til å sprekke. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FIKK FORBUD MOT Å FORSTØRRE BRYSTENE: Legen satte foten ned da Silje Winther ville forstørre brystene før hun sjekket inn på «Paradise Hotel», fordi et bein i brystkassen hennes kan få innleggene til å sprekke. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Fikk silikonforbud av legen

Silje mottok dramatisk beskjed rett før hun sjekket inn på «Paradise Hotel».

Publisert
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Silje Winther (24) la ikke skjul på at hun har lagt inn silikoninnlegg i brystene da hun tidligere denne uken sjekket inn i realityserien på TV3.

Til  Seher.no avslører hun at hun helst ville hatt enda større innlegg en de tilsammen 550 grammene hun la inn for fire år siden. Men da hun besøkte lege før hun reiste av gårde til TV-innspilling i Mexico, satte han ned foten.

- Da jeg sa jeg ville ha mer silikon, fikk jeg vite at jeg har et ben i brystkassen, som skaper problemer. Legger jeg inn mer, kan jeg risikere at huden mellom beinet og brystkløften min kan slippe, slik at jeg i praksis får en pupp.  Det vil jeg selvfølgelig ikke, så jeg valgte å høre på legen.

Silje har imidlertid ikke gitt opp tanken på å forstørre brystene.

- Jeg trøster meg med at det er andre ting man kan gjøre enn å legge inn silikon. Jeg har ikke gitt opp drømmen. Dette er noe jeg ønsker meg, sier hun.

Silje, som stilte opp i sin første undertøysreklame da hun var 21, hevder Paradise-programleder Triana Iglesias er et av hennes idealer

- Jeg synes Triana er utrolig flott, og drømmer om å følge i hennes fotspor som programleder, sier hun til Seher.no.

Paradise Hotel-deltakeren er ikke redd for at hun eller de andre kvinnelige deltakerne fremstår som usunne forbilder for unge fans.

- Nå er det bare jeg og Maren som har silikon av jentene på hotellet, og jeg synes uansett ikke det gjør oss til dårlige mennesker. Hver jente må finne ut hva som er riktig for henne, sier hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ødelegge magen med en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer