FIKK PUPPER I POSTEN: Norman Reedus er svært omsvermet og en kvinnelig fan gikk så langt at hun sendte implantatene sine i posten.  Foto: DPA
FIKK PUPPER I POSTEN: Norman Reedus er svært omsvermet og en kvinnelig fan gikk så langt at hun sendte implantatene sine i posten. Foto: DPAVis mer

Fikk silikon-implantater i posten

Norman Reedus får tilstendt helt spesielle gaver fra fansen.

SEOGHØR.NO: Norman Reedus (46) har gjort stor suksess i rollen som Daryl Nixon i TV-serien «The Walking Dead». I løpet av seriens seks sesonger har skuespilleren bygd opp en stor fanskare, og deres hengivenhet gir utslag i helt spesielle gaver.

En kvinnelig beundrer gikk så langt at hun sendte sine silikonimplantater i posten til Reedus.

- En dame sendte meg sine brystimplantater. Hun hadde lest et intervju med meg og synes jeg virket deprimert. Hun trodde implantatene ville muntre meg opp, sier Reedus i et intervju med svenske Aftonbladet.

46-åringen synes det kan være svært underholdende å åpne brev fra fansen.

- Jeg har fått tilsendt merkelige sexleketøy og nakenbilder, og en gullmedalje fra Special Olympics, sier han og legger til at den beste tilbakemeldingen er fra fans som har latt seg underholde av TV-serien mens de får sykdomsbehandling.

BLE STJERNE OVER NATTA: Gjennom rollen som den motorsykkelkjørende Daryl Dixon, som dreper zombier med armbrøst, har Norman Reebus blitt den mest populære av hele «The Walking Dead»-besetningen.
BLE STJERNE OVER NATTA: Gjennom rollen som den motorsykkelkjørende Daryl Dixon, som dreper zombier med armbrøst, har Norman Reebus blitt den mest populære av hele «The Walking Dead»-besetningen. Vis mer

Forelsket i kollega

Selv om damene sender frierbrev har Reedus kun øyne for kollega Emily Kinney (29). Søt musikk oppsto mellom skuespillerne under innspillingen av «The Walking Dead» tidligere i år. 

STJERNEPAR: Reedus falt for «The Walking Dead»-kollega Emily Kinney.  Foto: Splash News
STJERNEPAR: Reedus falt for «The Walking Dead»-kollega Emily Kinney. Foto: Splash News Vis mer

- De hadde en tiltrekning til hverandre allerede tidlig i showet, men romansen mellom dem oppstod nylig. De er fremdeles ganske forsiktige, sa en kilde nær paret til UsWeekly i sommer.

Gjorde sønnen populær på skolen

Norman har sønnen Mingus (15) med den danske supermodellen Helena Christensen. Han forteller til avisen at hans rolle i «The Walking Dead» gjorde sønnen ekstra populær på skolen.

- Jeg hentet ham på skolen og han gliste stort. Han sa at de store gutta hadde spurt om pappaen hans var Daryl Dixon. Det betydde plutselig at han var kul.

LES OGSÅ: - Jeg måtte hjemme meg på flydoen