Fikk sexråd av TNT

- En av gutta i TNT fortalte meg at alle hadde kjæreste da de var på topp, men ingen av dem er sammen med de samme damene i dag.

EN HJEMMEKJÆR OG EN HURRAGUTT: Yosef Mariam-Wolde og Tshawe Baqwa lever forskjellige liv utenfor scenen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
EN HJEMMEKJÆR OG EN HURRAGUTT: Yosef Mariam-Wolde og Tshawe Baqwa lever forskjellige liv utenfor scenen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mens makker Yosef Wolde-Mariam (32) lever familielivet med dame og et år gammel sønn, lever Tshawe Baqwa livet på byen.

Der tar han for seg av hva singellivet som rockestjerne har å by på, blant annet etter råd fra heavy metal-bandet TNT.

- En av gutta i TNT fortalte meg at alle bandmedlemmene hadde kjæreste da de var på topp og på turné i Asia, men ingen av dem er sammen med de samme damene i dag. Det oppplegget orker jeg ikke. Når jeg er gammel, vil jeg ikke sitte å se tilbake på at jeg ikke benyttet meg av de sjansene jeg fikk da jeg var ung og hadde helsa i behold, sier Tshawe til Dagbladet.

Noe firesifret antall nedleggelser, som Rune Rudberg, tror Tshawe likevel ikke på.

- Jeg kommer aldri i livet til å klare det. Den mannen har vært innom altfor mye griseri til at det skal være mulig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tshawe overtalte henne til å kaste klærne